OVG Veerhaven Concert

357 keer bekeken

7 van 8 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Geniet van een klassiek openluchtconcert in een van de meest bijzondere havens van Rotterdam, de Veerhaven. Drijf langs het podium op je eigen boot of beleef het concert vanaf een van de kades terwijl je luistert naar het Royal Philharmonic Orchestra. Het concert van OVG Veerhaven is de perfecte manier om te genieten van de laatste zomerdagen.

© Studio Wild
  • Scheepsconcerten.
  • Rotterdam Philharmonic Orchestra.
  • Kom met je eigen boot of beleef het Veerhaven Concert vanaf een van de kades.

Klassieke concerten op het water

Het OVG Veerhaven-concert is een jaarlijks klassiek openluchtconcert in een van de meest pittoreske havens van Rotterdam. Stel je voor: dobberende boten, een prachtig openlucht podium omringd door antieke jachten en een gratis operaprogramma van artiesten en musici van wereldklasse. Het jaarlijkse concert bestaat uit klassieke uitvoeringen van wereldberoemde artiesten. Eerdere uitvoeringen zijn werken van Mozart, Bizet, Ravel, Offenbach, Thomas, enz. Tijdens de concerten kan iedereen plaats nemen in de haven of met eigen boot langsvaren om van deze speciale uitvoeringen te genieten.

Intieme scheepsconcerten

Er zijn ook scheepsconcerten bij te wonen in de haven. Bij het botenhuis in de Veerhaven beleeft u een intiem concert op een prachtig, historisch zeilschip.

Speciale avonden in de Veerhaven

Ervaar het beste van de maritieme sfeer in Rotterdam tijdens deze speciale avonden in de Veerhaven. De haven en de zonsondergang, de boten in het water en de muziek in de lucht - Kortom de perfecte zomerdroom.

Overnachten in Rotterdam

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een aangenaam vakantiehuis voor uw gezin? Rotterdam heeft geschikte accommodaties voor elke smaak en elk budget. Bekijk de uitgebreide selectie en boek hier uw perfecte vakantie!

Ontdek meer in de omgeving
OVG Veerhaven Concert
Aankomende evenementen