Evenement

Rotterdam Unlimited

23 jul - 27 jul, Rotterdam

19 van 28 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Rotterdam Unlimited bestaat uit muzikale battles, parades, live muziek, dans en nog veel meer. Uitbundige live-elektronica, soca, hiphop, soul, R & B, drum-‘bass en jungle: nieuwe muziek voor een nieuwe generatie muziekfans.

  • Een van de grootste straatfestivals van Europa.
  • Gratis toegankelijk.
  • Maak kennis met 178 verschillende culturen.

Vanaf 2013 gaan het bekende Zomercarnaval en het Dunya festival samen onder de naam Rotterdam Unlimited. Vijf dagen lang zal dit culturele festival ruimte bieden aan bekende artiesten en natuurlijk aan de kleurrijke parade van het Zomercarnaval. 

Doe mee met de festiviteiten

Rotterdam Unlimited biedt een mix van muziek, dans, theater en carnaval en vindt plaats in de binnenstad van rotterdam. Uiteraard staan bij de carnavals-parade weer de The Battle of Drums, de straatparade en de 'Queen verkiezing' centraal.

Een tropisch feest

Trek uw meest kleurrijke kostuum aan en maak u klaar om met uw heupen te gaan schudden! Het zomercarnaval in Rotterdam is een tropisch feest dat het hele weekend doorgaat! Rotterdam is het best te bereiken met het openbaar vervoer.

Overnacht in Rotterdam

Combineer Rotterdam Unlimited met een lang weekend in deze moderne stad en haal het beste uit uw verblijf. Rotterdam is veelzijdig: een stoere havenstad met trendy uitgaansgelegenheden en chique winkelcentra. Maar bovenal is het de architectuurstad van Nederland. Dit ziet u terug in winkelstraten, vele musea en attracties in en rond het centrum. Rotterdam heeft een ruim aanbod van hotels die dit moderne karakter van de stad vertegenwoordigen.   

Aankomende evenementen