Evenement

State of Fashion

1 jun - 22 jul, Arnhem

7 van 9 bezoekers vinden deze informatie waardevol.
Adres:
Nieuwe Kade 1
6827AA Arnhem

State of Fashion is het eerste internationale mode-event dat zich volledig richt op een duurzamer en eerlijker modesysteem. Grote modehuizen, ontwerpers en innovatieve ondernemers staan geprogrammeerd om hun visie te delen.  

  • Hét internationale mode-event voor een duurzaam en eerlijk modesysteem.
  • Bekijk en beluister inspirerende presentaties en tentoonstellingen van meer dan 50 ontwerpers en designers.
  • Ontdek de nieuwste hotspot van Arnhem; De Melkfabriek in het Coberkwartier.

Een duurzaam en eerlijk modesysteem

Tijdens deze inspirerende tentoonstelling zijn meer dan 50 ontwerpers, designers en kunstenaars uitgenodigd om hun werk en visie te tonen. Modeliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen aan presentaties van bekende designers en ontwerpers, nieuwe collecties en hun bijzondere verhalen gericht op het eco-modesysteem.  

De Melkfabriek

Het State of Fashion Event wordt gehouden in De Melkfabriek, een oud industrieel monument in het Coberkwartier. Dit voormalige industrieterrein is de nieuwe hotspot van Arnhem dat zich ontwikkelt tot een levendig, toegankelijk en cultureel knooppunt voor ondernemers, bewoners en bezoekers in Arnhem.

Tip: Combineer State of Fashion met een dagje winkelen in Arnhem! Bezoek het Musiskwartier, het Modekwartier of het historische centrum en ontdek de vele winkel-mogelijkheden.

Overnachten in Arnhem

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Arnhem vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Aankomende evenementen