Evenement

Störrig Festival

27 okt - 28 okt, Ede

3 van 3 bezoekers vinden deze informatie waardevol.

Een culinaire ode aan de wilde Veluwe, dát is Störrig festival! Bij Störrig draait alles om genieten van écht eten. Negen topchefs worden aan specialisten gekoppeld die een passie voor het thema wild hebben. Zo ontstaan unieke combinaties en gerechten die ter plekke voor uw neus worden klaargemaakt.

  • Een culinaire ode aan de Veluwe.
  • Bij dit festival draait alles om écht eten.
  • Ruig, rauw en lokaal.

Störrig is Veluws dialect voor ruig, ruw en vasthoudend. In het stoerste gebied van Nederland worden op dit festival eerlijke producten uit de regio op bijzondere en traditionele manieren klaargemaakt. Niet zomaar een foodtruckfestival maar een zinnenprikkelend weekend waarin het beste van de natuur, het seizoen en de regio samenkomen.

Wildfestival in het bos

Denk bij Störrig aan vuur, hazelnoten, ree, bos, eikels, insecten, culinair, wilde bieren, aarde, natuurlijke ciders, zuurkool, eetbaar onkruid, rook en hout. Dit alles op een sfeervol ingericht festivalterrein waar demonstraties en theater te zien zijn, een wilde markt te bezoekenis. Daarnaast zijn er ook pop-up sauna’s en hottubs om heerlijk in te ontspannen. Vergeet uw zwembroek niet!

Bereikbaarheid Störrig festival

De Mauritskazerne in Ede is gelegen vlak bij de A12 of vanuit het Noorden via de A1 te bereiken. Vanaf station Ede-Wageningen is het 15 minuten lopen naar het festivalterrein.

Aankomende evenementen