© Klapfilm
Evenement

Uitmarkt

23 aug - 25 aug, Amsterdam

27 van 37 bezoekers vinden deze informatie waardevol.
Adres:
Oosterdok
Amsterdam
Bekijk de website

De Uitmarkt is de nationale opening van het culturele seizoen en het grootste culturele festival van Nederland. In de loop der jaren is de Uitmarkt uitgegroeid tot een festival dat jaarlijks 500.000 bezoekers trekt, met 2000 artiesten op meer dan 30 locaties in Amsterdam.

  • Muziek, theater en meer op ruim 30 locaties in de stad.
  • De Uitmarkt is gratis toegankelijk.
  • Op pad met kinderen? Bezoek dan Uitmarkt Junior.

Culturele hoogtepunten

Duizenden mensen verzamelen zich op pleinen, in parken, musea en op andere verrassende locaties in de binnenstad van Amsterdam om allerlei soorten optredens te bekijken. Het gevarieerde programma van de Uitmarkt bestaat uit een aantal van de beste muzikanten, orkesten, cabaretiers, acteurs en filmmakers van Nederland. De optredens variëren van klassieke muziek en cabaret tot jazz en moderne dans en tonen aan hoe rijk de Nederlandse cultuur is.

Gratis toegang

Tijdens de Uitmarkt presenteren talloze artiesten en culturele instellingen zich aan het publiek. Het festival is gratis toegankelijk en wordt ieder jaar in het laatste weekend van augustus gehouden. Er is ook een Uitmarkt Junior, speciaal voor jonge bezoekers.

Overnachten in Amsterdam

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Amsterdam vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Aankomende evenementen