Evenement

Winter in het Nederlands Openluchtmuseum

7 dec - 19 jan, Arnhem

Adres:
Hoeferlaan 4
6816SJ Arnhem
Bekijk de website

Laat u verwarmen door winterverhalen en deel uw ervaringen. Op de feestelijk verlichte ijsbaan genieten jong en oud van het schaatsen, koek-en-zopie en gezelligheid.

  • Beleef de winter van voorheen.
  • Smul van stevige winterkost.
  • Geniet van een echte wintersfeer.

Sleeën en schaatsen, stamppot en snijbonen

Beleef de winter van vroeger in het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Sleeën en schaatsen, stamppot en snijbonen, vroeg onder de wol met een wollen borstrok en een kruik aan je voeten. Laat u verwarmen door winterverhalen en deel uw ervaringen. Zes weken lang gaat het Nederlands Openluchtmuseum terug in de tijd. Op de feestelijk verlichte ijsbaan genieten jong en oud van het schaatsen, koek en zopie en gezelligheid. Op de sleebaan bij de Delftse Molen, herleven de legendarische afdalingen uit uw herinnering.

Winterroute

De winterroute voert u langs de leukste plekjes van het museum. Proef overheerlijke stroop in de stroopkokerij, bekijk de sfeervol ingerichte gebouwen. Ervaar het verschil tussen vroeger en nu. Ga op de koffie bij de boerin in Nunspeet en slenter door de sfeervolle Zaanse buurt.

Ambachtelijke wintermarkt

De museumrestaurants serveren smakelijke pannenkoeken en stevige winterkost. Het park is de weekenden en vakanties open tot 19.00 uur, dus eet een hapje mee! Op het Zaanse plein is een gezellige ambachtelijke wintermarkt en ieder weekend en in de vakantie geniet u in het Zeeuwse kerkje van muziek en zang. Beleef de winter in het Nederlands Openluchtmuseum.

Overnachten in Arnhem

Bent u op zoek naar een hip designhotel, een romantische bed & breakfast of een gezellige vakantiewoning voor uw familie? In Arnhem vindt u voor elke smaak en budget een passende accommodatie. Bekijk het uitgebreide aanbod en boek uw ideale vakantie hier!

Aankomende evenementen