De beste routes met het openbaar vervoer

Nederland is het land bij uitstek om per openbaar vervoer te ontdekken. U bent nooit lang onderweg en vrijwel alle hoogtepunten zijn goed te bereiken. Onderweg heeft u uitzicht op het unieke Hollandse landschap: reis bijvoorbeeld dwars door de bollenvelden of Oostvaardersplassen. Wanneer u aankomt in een stad, staat u bijna altijd direct in het centrum en u hoeft zich nooit zorgen te maken over een parkeerplaats. Wist u ook dat veel stations zijn voorzien van een ruim aanbod aan winkels en plekken om snel wat te eten of te drinken te halen? Laat u door het openbaar vervoer meenemen naar de mooiste plekken in Nederland en bekijk hier de beste routes die u op één dag kunt voltooien.

Routes vanuit Amsterdam

Route: Amsterdam in de winter

Romantische kanalen, glinsterende lichtjes: Verken Amsterdam in de winter met het Amsterdam Travel Ticket.

Lees meer
 • Amsterdam Travel Ticket

  Reis onbeperkt met de tram, bus, metro of veerpont in Amsterdam met het Amsterdam Travel Ticket. Inclusief treinreizen vanaf Schiphol Airport naar elk station in Amsterdam.

  Lees meer
 • Amsterdam & Region Travel Ticket

  Ontdek Amsterdam en omgeving met het Amsterdam & Region Travel Ticket. Reis onbeperkt met bus, tram, trein en metro naar prachtige plekken als de Keukenhof, Haarlem en het strand van Bloemendaal of Zandvoort.

  Lees meer
 • Holland Travel Ticket

  Ontdek het beste wat Nederland te bieden heeft met het openbaar vervoer. Met het Holland Travel Ticket reist u onbeperkt met de trein, tram bus en metro. Bezoek steden, attractieparken en nog veel meer met dit handige ticket.

  Lees meer

Met de trein

Reis met de trein door Nederland.

Lees meer