Ontdek de speciale reistickets van Nederland

Nederland is klein en beschikt over een uitstekend openbaar vervoersnet, en dus is het land gemakkelijk te bereizen, ook als u maar een paar dagen tijd heeft. Er zijn speciale alles-in-één-reistickets waarmee u op de dag van uw keuze onbeperkt kunt reizen met bus, tram, trein en metro. De speciale reistickets bieden veel waar voor hun geld, besparen u tijd en geld, en zorgen ervoor dat u Nederland in alle rust kunt ontdekken. Kies de ticket die het best bij uw reisroute past, bijvoorbeeld het Amsterdam Travel Ticket, om naar en in Amsterdam te reizen; het Amsterdam & Region-ticket, voor het verkennen van bezienswaardigheden in en rond Amsterdam; of het Holland Travel Ticket, waarmee u onbeperkt gebruik kunt maken van het openbaar vervoer in heel Nederland.

Use these tickets
 • Amsterdam Travel Ticket

  Reis onbeperkt met de tram, bus, metro of veerpont in Amsterdam met het Amsterdam Travel Ticket. Inclusief treinreizen vanaf Schiphol Airport naar elk station in Amsterdam.

  Lees meer
 • Amsterdam & Region Travel Ticket

  Ontdek Amsterdam en omgeving met het Amsterdam & Region Travel Ticket. Reis onbeperkt met bus, tram, trein en metro naar prachtige plekken als de Keukenhof, Haarlem en het strand van Bloemendaal of Zandvoort.

  Lees meer
 • Holland Travel Ticket

  Ontdek het beste wat Nederland te bieden heeft met het openbaar vervoer. Met het Holland Travel Ticket reist u onbeperkt met de trein, tram bus en metro. Bezoek steden, attractieparken en nog veel meer met dit handige ticket.

  Lees meer
We recommend: