Hier moet je zijn door heel Nederland - Holland.com

Hier moet je zijn door heel Nederland

Wat zijn de verrassende plekken op jouw vakantiebestemming en waar is het vandaag misschien té druk geworden? Lokale organisaties weten het precies: hier moet je zijn! Kijk op deze pagina voor actuele vakantietips in verschillende steden en regio’s.

Samen veilig vakantievieren!

Overal in het land wordt hard gewerkt aan informatie voor de bezoeker om niet alleen de leukste tips te geven, maar ook over de actuele veiligheidssituatie. Zo zijn er ‘druktemeters’ voor terrasjes of alternatieve suggesties voor een al te populaire trekpleister.

Ontdek het onverwachte Nederland

Weet je al welk gebied je gaat bezoeken? Kijk dan vooral bij de lokale initiateven voor de leukste tips en actuele informatie. Vermijd drukte, blijf veilig en geniet! 

La douce France in Limburg

Deelnemers en supporters van #hiermoetjezijn

Westerwolde in Groningen

Deel jouw tip!

Boswachter Thijs, restauranthouder Monique en VVV-medewerker Iris. Of volgens jou! Deel je Hier-Moet-Je-Zijn-tip via Instagram en bekijk de tips van andere experts en ‘ervaringsdeskundigen’. Samen vieren we de zomer in Nederland. Doe ook mee en nomineer de volgende!

De informatie op deze pagina zal steeds worden aangevuld. Bereid je vakantie of dagje uit goed voor en check de actuele info.

Zijn deze flamingo’s echt in Nederland te zien? Jazeker! Een van de onverwachte kanten van ons mooie landje. Ga ze ontmoeten bij het Grevelingenmeer, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland.

#hiermoetjezijn

Je hoeft niet ver weg om de mooiste natuur te beleven, heerlijk te eten en nieuwe plekken te ontdekken. Hier moet je zijn! Geniet samen en deel je ervaringen.

Over #hiermoetjezijn

Hier moet je zijn is een beweging, een gezamenlijk initiatief vanuit de sector, met als doel om de Nederlandse bezoekerseconomie op een verantwoorde manier weer op vlieghoogte te brengen. Lees er hier meer over.

Dutch landscape with wheat field during sunrise

Samen houden we Nederland veilig

In verband met COVID-19 gelden nieuwe regels en richtlijnen die van invloed zijn op reizen naar Nederland. Hier lees je meer, maar je kunt hier ook reisinspiratie opdoen en je vindt hier tips voor een heerlijk bezoek aan Nederland.