Hier moet je zijn door heel Nederland - Holland.com

Hier moet je zijn door heel Nederland

Beperk je reizen. Ontdek mooie plekken in de buurt en bezoek je directe omgeving te fiets of te voet!

Het hulpmiddel: de Drukte Meter

Waar is het druk? En op welke plekken is het wat rustiger om rond te wandelen of te fietsen? Om je hierbij te helpen, zijn er allerlei tools ontwikkeld voor verschillende plekken in Nederland.

Een aantal druktemeters op een rij

In sommige steden kun je een Whatsapp berichtje ontvangen met de drukte-status van de binnenstad. Zoals in Alkmaar of Breda, waar dit wordt aangegeven met een stoplicht: rood, groen of oranje.

Nazomer aan de kust Op Voorne-Putten

8x de leukste tips in heel Nederland

Let op: sommige tips worden nog bijgewerkt! Een museumbezoek is momenteel niet mogelijk. Een mooie fietstocht wel.

De informatie op deze pagina zal steeds worden aangevuld. Bereid je vakantie of dagje uit goed voor en check de actuele info.

Zijn deze flamingo’s echt in Nederland te zien? Jazeker! Een van de onverwachte kanten van ons mooie landje. Ga ze ontmoeten bij het Grevelingenmeer, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland.

Hier moet je zijn: ga op avontuur in onverwacht Nederland

Je hoeft niet ver weg om de mooiste natuur te beleven, heerlijk te eten en nieuwe plekken te ontdekken. Hier moet je zijn! Geniet samen en deel je ervaringen.

Dutch landscape with wheat field during sunrise

Samen houden we Nederland veilig

In verband met COVID-19 gelden nieuwe regels en richtlijnen die van invloed zijn op reizen naar Nederland. Hier lees je meer, maar je kunt hier ook reisinspiratie opdoen en je vindt hier tips voor een heerlijk bezoek aan Nederland.