Harderwijk
Harderwijk
Foto: © Gijs Versteeg Fotografie via MarketingOost

Hier moet je zijn door heel Nederland

Kijk je ook smachtend uit naar gezellige winkelstraten, terrasjes en een flinke portie muziek en cultuur? Langzaamaan wordt het steeds meer mogelijk om met elkaar te genieten van alle bijzondere plekken in ons land. Waarbij coronamaatregelen en een dosis gezond verstand ervoor zorgen dat we dit zo gezond en veilig mogelijk doen. Bekijk de leukste tips door heel Nederland, iets verder van huis of juist lekker dichtbij. #hiermoetjezijn.

Het hulpmiddel: de Drukte Meter

Waar is het druk? En op welke plekken is het wat rustiger om rond te wandelen of te fietsen? Om je hierbij te helpen, zijn er allerlei tools ontwikkeld voor verschillende plekken in Nederland.

In sommige steden kun je een Whatsapp berichtje ontvangen met de drukte-status van de binnenstad. Zoals in Alkmaar of Breda, waar dit wordt aangegeven met een stoplicht: rood, groen of oranje.

Nicolette van Dam en Bas Smit reizen door alle Nederlandse provincies om de mooiste onontdekte plekjes van ons land te vinden. Onder het mom ‘Nederland heeft Alles’ worden bijzondere locaties van het land verzameld én met iedereen gedeeld, dus je kunt je op Instagram lekker door hen laten inspireren.

8x de leukste tips in heel Nederland

Let op: sommige tips worden nog bijgewerkt! Een museumbezoek is momenteel niet mogelijk. Een mooie fietstocht wel.

Actief aan de kust OP Voorne-Putten

Wat is er geopend, moet je reserveren? Check voor je reis altijd de nu geldende regels en maatregelen in verband met COVID-19. Beleef een veilig weekendje weg of vakantie in Nederland!

Je hoeft niet ver weg om de mooiste natuur te beleven, heerlijk te eten en nieuwe plekken te ontdekken. Hier moet je zijn! Geniet samen en deel je ervaringen.