Golfen in Nederland - Holland.com
Foto: © 이동원 lee
Actief in Nederland

Golfen in Nederland

Wil je een balletje slaan? Met meer dan 200 golfbanen verspreid over heel Nederland is er keuze genoeg. Hier enkele tips!

  • Boek een golfarrangement bij Golfbaan Hitland.
  • Golfclub Dirkshorn staat garant voor een fijne dag of weekend golf.
  • Kom golfen in Leeuwarden, Culturele Hoofdstad van Europa 2018.

Golfbaan Hitland

Golfbaan Hitland ligt midden in de natuur en staat bekend om zijn leuke golfarrangementen en één van de grootste golfshops van Europa. Omringd door natuurschoon kan je er golfen op een van de meest toegankelijke golfclubs van Nederland.

Golfclub Dirkshorn

Kom golfen in Noord-Holland op de banen van Golfclub Dirkshorn, een jonge golfclub met moderne faciliteiten. Deze moderne golfbaan ligt midden in de polders. Flora en fauna en het milieu staan centraal binnen de golfvereniging, die het ecolabel ‘Committed To Green’ draagt.

Golfclub en Countryclub Liemeer

Golfclub & Countryclub Liemeer is een relatief jonge baan, die 2006 werd geopend. De 27 holes van Golfclub Liemeer hebben alle kenmerken van een echte parkbaan. Bos en waterpartijen wissel elkaar af in een Nederlands polderlandschap.

Leeuwarden Golfclub De Groene Ster

Aan de oostkant van Leeuwarden ligt in het veelzijdige recreatiegebied ‘De Groene Ster’ een prachtige 18 holes golfbaan: de Leeuwarder Golfclub De Groene Ster. De goed onderhouden baan past uitstekend in het gevarieerde Friese landschap en is met de royaal aanwezige waterpartijen een uitdaging voor golfers van elk niveau.

Meer sportieve activiteiten in Nederland:

Vond je dit interessant? Ontdek meer