Culinair Nederland - Holland.com
Foto: De Kromme Watergang
Culinair Nederland

Culinaire hotspots in Nederland

Fijnproevers kunnen in Nederland een scala aan verfijnde restaurants ontdekken.  We hebben een aantal bijzondere locaties uitgezocht, die je meenemen op een smaakreis.

  • Geniet van de historische ambiance en culinaire traditie in Den Haag.
  • Bewonder de natuur in Parc Broekhuizen.
  • Culinair genieten midden in de natuur bij restaurant Strandlodge.

Des Indes

Restaurant Des Indes is een van de beste restaurants in Den Haag. Je kan er genieten van de mooiste creaties bereid met topproducten van Nederlandse bodem. Ontdek ‘new luxury dining’ in een historische ambiance!

Lees meer

De Heeren van Harinxma

Het restaurant De Heeren van Harinxma op het Landgoed Lauswolt heeeft sinds 2015 een Michelinster. De gerechten kenmerken zich door inspiratie uit het seizoen en het gebruik van pure producten. Gasten worden verrast met een klassieke keuken met hier en daar een modern uitstapje.

Lees meer

Die Strandlodge

Midden in het bos met uitzicht op een prachtig natuurlijk zwembad ligt het restaurant Strandlodge. De chefs motto is: ‘think global, eat local’ en dat wordt ook weerspiegeld in het menu.

Lees meer

Parc Broekhuizen

In het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug ligt het historische landgoed Parc Broekhuizen. Restaurant Voltaire, waar onder leiding van 3-Michelinsterrenchef Jacob Jan Boerma de mooiste gastronomische creaties worden bereid, is een culinaire bestemming van de hoogste standaard.

Lees meer

Catch by Simonis

Catch by Simonis is een familiebedrijf met liefde voor vis. Het restaurant is verdeeld over vier etages met op de bovenverdieping een terras. Er wordt een grote diversiteit aan dagverse vis aangeboden, maar ook de liefhebber van vleesgerechten zal blij verrast zijn.

Lees meer

Vond je dit interessant? Ontdek meer