Wellness in Nederland - Holland.com
Stijlvol Nederland

Wellness in Nederland

Absolute stilte, een relaxte sfeer en tijd met je partner: wanneer heb je hiervan nog genoten in een wellness-oase?  Wij geven je enkele tips voor de mooiste wellness-centra in Nederland, ideaal voor een ontspannende pauze tijdens een korte vakantie! 

  • Bezoek Sauna Drôme en beleef de Finse charme.
  • Laat je een weekend verwennen in Château St. Gerlach.
  • Geniet van een sauna of massage in Des Indes Health Club & Spa.

Amrâth Kurhaus Spa & Beauty

Dit indrukwekkende 5-sterrenhotel nodigt niet alleen hotelgasten uit voor een bezoek aan het Spa & Beauty center. Iedereen kan hier terecht om te genieten van alle faciliteiten en tal van behandelingen.  Vanaf het zwembad heb je een prachtig zicht op het strand en de zee! 
Lees meer

Château St. Gerlach

In het voormalige Château St. Gerlach komt men in moderne behandelruimtes tot rust en kan je je laten verwennen met een scala aan exclusieve behandelingen. Wie wil genieten van een verwenweekend, kan in het bijhorende 4-sterren hotel verblijven. 
Lees meer 

Sauna Drôme

Sauna Drôme, met zijn Finse charme, bevindt zich temidden van de prachtige Veluwse natuur. Een bijzondere ervaring is de boot sauna. Terwijl je dobbert op het meer, kan je genieten van de rust die het water brengt.
Lees meer

Thermen Bussloo

Vlakbij Apeldoorn ligt een van de grootste en mooiste wellness resorts van Nederland: de Bussloo Spa, bekroond met verschillende prijzen. Bij Thermen Bussloo streeft men naar een gezonde bedrijfsvoering, waarbij de belasting van natuur en milieu zoveel mogelijk beperkt wordt. Een ondergrondse passage verbindt de spa en het hotel.
Lees meer

Des Indes Health Club & Spa

Gelegen in het centrum van Den Haag biedt deze Health Club & Spa een oase van rust en ontspanning, waar je in een exclusieve omgeving aan lichaam en geest kan werken.
Lees meer

Vond je dit interessant? Ontdek meer