Bijzondere accommodaties om te genieten in Nederland - Holland.com
Thuis in Nederland

Bijzonder Overnachten in Nederland

Ben je op zoek naar de perfecte accommodatie voor jouw trip naar Nederland? Waarom droom je dan niet weg onder het dak van een historische windmolen, of midden in de Rijn? Er zijn diverse mogelijkheden om bijzonder te overnachten in Nederland. Meer informatie

  • Slaap in een modern paleis op het water.
  • Ontwaak en breng direct een bezoek aan de zee.
  • Droom weg in een Nederlandse molen.

1. Overnacht in het Drijfpaleis

Het Drijfpaleis is waarschijnlijk één van de meest bijzondere onderkomens die je kunt vinden. Het paleis is eigenlijk een enorme woonboot, die op de Rijn dobbert slechts enkele minuten van het centrum van Arnhem. Verblijf op de rivier en geniet van het uitzicht vanaf het balkon en ontspan in de Mozaïektuin. De inrichting van Het Drijfpaleis is buitengewoon en uniek. Je zult het gevoel hebben in een andere wereld te bevinden.
Meer informatie

2. Slaap in een Windmolen

De molen is waarschijnlijk HET symbool van Nederland, maar wist je dat je ook in sommige molens kan slapen? In Groningen is er de mogelijkheid om comfortabel te slapen, terwijl de wieken onophoudelijk doordraaien. De vroegere korenmolens zijn omgebouwd tot verblijven voor reizigers. Ontdek het zelf!

3. Slaap in een Groentehuisje

De groentehuisjes van Camping Geversduin staan midden in het groen. Op de veranda van de kleine huisjes groeien een verscheidenheid aan kruiden en planten. Ook binnen hangen en liggen er overal kruiden en groenten te groeien en te bloeien. Maak het gezellige Groentehuisje eigen en ontspan!
Meer informatie

4. Ontwaak in het strandhuis

In de Landal Strandhuisjes Julianadorp slaap je direct aan het strand en niet in het zand, maar in een gezellig strandhuisje. Ontwaak ’s ochtends en kijk voor het ontbijt direct uit over de zee. Vanaf je balkon sta je in enkele stappen met je voeten in het zand.
Meer informatie

5. Slapen in een kasteel

Sprookjesachtige accommodaties, bedden in oude kastelen en grote kamers in statige herenhuizen, je kunt het allemaal vinden in Nederland. Droom weg in één van de kasteelhotels die in Nederland te vinden zijn en ontdek meer over de geschiedenis. Het maakt niet uit hoe groot je budget is, je zult in elk geval prinsheerlijk genieten tijdens jouw reis in Nederland!
Meer informatie

Vakantiehuizen

Onze Tip: De Duinlodge

De lodges van Duynpark Het Zwanenmeer liggen midden in de duinen, verborgen achter dik gras en grote heuvels. Je verblijft op niet meer dan 10 minuten van het strand.

Vond je dit interessant? Ontdek meer