Efteling, Wereld vol Wonderen - Holland.com
Thuis in Nederland

Efteling, Wereld vol Wonderen

Adres:
Europalaan 1
5171KW Kaatsheuvel

Er is een plek waar je de wereld om je heen even vergeet. Waar je het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. Waar de allerkleinsten op reis gaan met Jokie en Jet in Carnaval Festival en waaghalzen met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 instorten. En waar je met de hele familie afdwaalt in de geheime gangen en magische vertrekken van Symbolica, het Paleis der Fantasie! Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling.

Geniet elk moment van het jaar

In de Efteling geniet je samen elk moment van het jaar. Word in de lente betoverd door prachtige bloesems en geniet in de zomer van de extra lange dagen. Laat je in de herfst omverblazen door de vele kleuren in het Sprookjesbos en zie de Efteling in de winter veranderen in een sprookjesachtige witte wereld vol twinkelende lichtjes, ijspret en warme Vreugdevuren.

Kom sprookjesachtig overnachten

Wil je samen nóg langer genieten? Kom dan sprookjesachtig overnachten in een van onze hotels, vakantiewoningen of appartementen die direct naast het attractiepark liggen. Een overnachting is altijd inclusief onbeperkt toegang tot het park.

De Efteling is dé ideale vakantiebestemming voor de hele familie! Koop je tickets met korting of boek een of meerdere sprookjesachtige overnachtingen op efteling.com

Symbolica: het Paleis der Fantasie

Beleef de nieuwe overdekte familie-attractie Symbolica, een betoverend paleis waar de fantasie tot leven komt. Ga met z’n allen op audiëntie bij de koning. Tovernar Pardoes zorgt ervoor dat élk bezoek verrassend en betoverend is. Dwaal af in de geheime gangen en magische vertrekken en val van de ene verbazing in de andere. In het Paleis der Fantasie is niets wat het lijkt.

De stad waar Raven Ruyters zullen zijn

Achter de stadspoort wacht een angstig volk op de dag dat de legende waarheid wordt: op een dag zullen vijf ruiters hen bevrijden van jarenlange onderdrukking. Zij zullen komen om Graaf Olaf Grafhart en zijn vijf-koppige monster voorgoed uit de stad te verbannen. Kijk hoe de legende van Raveleijn tot leven komt in deze spectaculaire parkshow naar verhaal van de Efteling en Paul van Loon.

Een plaats waar sprookjes écht bestaan

In het grootste levende prentenboek van Nederland loop je tussen reuzen en trollen. Je ziet er fakirs vliegen en rode schoentjes dansen. Je ontmoet er Doornroosje en Roodkapje. Een magische plek waar een boom de mooiste verhalen vertelt. Kijk, lees en luister hoe de sprookjes tot leven komen. De kronkelende paden leiden je telkens weer naar nieuwe avonturen. Ontdek de wondere wereld van het Sprookjesbos in attractiepark de Efteling en wie weet ontmoet je wel een echte prins of prinses.

Meer informatie vind je op https://www.efteling.com/nl

Efteling, Wereld vol Wonderen

Vond je dit interessant? Ontdek meer