5x overnachten in Leeuwarden – Hotels, appartementen en meer in Friesland - Holland.com
Bar Bistro in Fletcher Hotel Paleis Stadhouderlijk Hof Leeuwarden
Bar Bistro in Fletcher Hotel Paleis Stadhouderlijk Hof Leeuwarden
Foto: @ Fletcher Hotel Paleis Stadhouderlijk Hof
Bijzonder overnachten

5x overnachten in Leeuwarden

Leeuwarden is de perfecte bestemming voor een weekendje weg of als uitvalsbasis om de rest van Friesland te verkennen. Wij hebben de mooiste hotels voor een heerlijk verblijf in Leeuwarden voor u verzameld.

  • Leeuwarden is een perfecte bestemming voor een weekend weg.
  • Overnacht in de mooiste hotels.
  • Laat u verrassen door wat Leeuwarden te bieden heeft.

Hotel Post Plaza

Slapen in een oud postkantoor in hartje Leeuwarden? Dat kan bij Hotel Post Plaza! Het hotel heeft comfortabele kamers met boxsprings en regendouches. Speciaal voor gezinnen is er een familiekamer waar u indien gewenst een babyfoon bij krijgt zodat u lekker onbezorgd kunt borrelen in het gezellige Grandcafé terwijl de kinderen slapen.

Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Overnacht in een voormalig koninklijk paleis bij Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof en laat u vorstelijk in de watten leggen. In de eetzaal waant u zich onder toeziend oog van de portretten van de koninklijke voormalige bewoners in de achttiende eeuw.

Stenden Hotel

Stenden Hotel wordt gerund in samenwerking met de hotelschool van Leeuwarden. De leerlingen van de hotelschool doen hun uiterste best om u een onvergetelijke tijd te geven. Het bijbehorende restaurant Wannee is een van de beste restaurants van Leeuwarden, waar u voor een zacht prijsje fantastische gerechten krijgt.

WestCord WTC Hotel

Ruime kamers, een fantastisch wellnesscentrum en eten bij restaurant 'élevé'. Bij WestCord WTC Hotel, aan de rand van Leeuwarden, vindt u het allemaal. In ongeveer een kwartiertje wandelt u naar het historische centrum van Leeuwarden. Nog zin in een afzakkertje voordat u zich terug trekt op uw kamer? Bij de Skybar op de elfde verdieping heeft u een fantastisch uitzicht over de stad.  

Hotel Oranje

Recht tegenover het station ligt het Hampshire Hotel – Oranje Leeuwarden, de perfecte uitvalsbasis voor uw verblijf in Leeuwarden. Het Fries Museum, de scheve toren Oldehove en Natuurmuseum Fryslân liggen allemaal op een paar minuten lopen van het hotel. Geniet van de goede bedden en het uitgebreide ontbijt.  

Tip van de redactie

Op zoek naar een lekker restaurant om te eten? Wij hebben de leukste, bijzonderste en beste restaurants in Leeuwarden  alvast voor u op een rijtje gezet.

Vond je dit interessant? Ontdek meer