© Zwolle Marketing via MarketingOost

Librije’s Hotel is het kleinste vijfsterren hotel van Nederland. Eigenaren Jonnie en Thérèse Boer noemen het zelf de ‘ultieme hotelbeleving’. Inclusief butlerservice, een Mercedes S-klasse als eigen taxi voor de deur, diverse sloepen voor gebruik door de gasten en gastvrijheid op hoog niveau.

  • Het kleinste vijfsterrenhotel van Nederland.
  • Een restaurant met 3 Michelinsterren.
  • Midden in het historische centrum van Zwolle.
Adres:
Spinhuisplein 1
8011ZZ Zwolle
Toon locatie in Google Maps

Luxe kamers en suites in zeventiende-eeuwse gevangenis

In Librije's Hotel kunt u de nacht doorbrengen in de voormalige gevangenis van Zwolle. Door het monumentale karakter van het historische pand hebben alle negentien royale kamers en suites een bijzondere sfeer. Op de bovenverdieping van Librije’s Hotel is de houtconstructie van de cellen nog goed te zien. Op de beide etages bevinden zich de suites, zoals de suite ‘Bubbels’, geheel in champagnethema met champagnebar. In de toenmalige woning van de gevangenisdirecteur vindt u nu de ‘Magnolia Suite’. Deze heeft een schitterende badkamer met echte Swarovski-kristallen aan de muur.

Jonnie en Thérèse Boer

Jonnie en Thérèse Boer zijn bekend van het gelijknamige restaurant De Librije *** en tevens kook- en wijnschool Librije’s Atelier, Librije's Wijnbar, Food On Tour en Librije's Winkel.

Vond je dit interessant? Ontdek meer