© Nisangha via iStock
Categorie:Bijzonder overnachten

Vakantiehuizen aan zee

Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor een ontspannende strandvakantie? Boek dan een van onze prachtige huisjes in de duinen of direct aan de Nederlandse kust!

  • Geniet van een fantastische vakantie aan zee tussen de duinen en het strand.
  • Waar houdt u van? Zonnebaden, strandwandelingen of watersporten?
  • Vind hier uw ideale vakantiehuis aan de Nederlandse kust.

Vakantie aan zee

Wilt u genieten van een strandvakantie in Nederland? Boek dan een vakantiehuis aan zee. U wordt iedere ochtend wakker met het ruisen van de zee op de achtergrond. Het vakantiegevoel wordt nog sterker wanneer u de gordijnen open doet en uitkijkt over de duinen, het strand en de zee. In luttele minuten bent u op het strand, waar u van zonsopkomst tot zonsondergang kunt genieten van uw strandvakantie.

Stranden

De Nederlandse kust is een gevarieerde strook van honderden kilometers natuurschoon en strandplezier. Gaat u voor de schone en mooie stranden van de provincie Zeeland, de stranden van Noord- en Zuid-Holland die dichtbij de steden Den Haag en Amsterdam liggen of zoekt u liever de rust en geborgenheid van een Waddeneiland op? Welke strandvakantie ook bij u past, met een huis aan de zee profiteert u van een maximale kustbelevenis.

Boek uw vakantiehuis

Vakantiehuizen aan zee zijn er in alle soorten en maten; van kleine, romantische bungalows tot luxe villa’s met een eigen zwembad. In ons totale aanbod komen alle types vakantiehuizen aan zee voor, of u nu alleen reist of met een groep en of u nu een beperkt of groot budget te besteden heeft. Bekijk ons volledige aanbod vakantiehuizen aan zee en vind het pareltje in de duinen dat bij u past.

Bekijk de mooiste badplaatsen in Nederland voor een vakantie aan zee met gezellige boulevards en schone stranden. Verblijf in een hotel of vakantiehuis aan het strand.

Vond je dit interessant? Ontdek meer