Vakantiehuizen aan zee - Holland.com
Bijzonder overnachten

Vakantiehuizen aan zee

Bent u op zoek naar een vakantiehuis voor een ontspannende strandvakantie? Boek dan een van onze prachtige huisjes in de duinen of direct aan de Nederlandse kust!

  • Geniet van een fantastische vakantie aan zee tussen de duinen en het strand.
  • Waar houdt u van? Zonnebaden, strandwandelingen of watersporten?
  • Vind hier uw ideale vakantiehuis aan de Nederlandse kust.

Vakantie aan zee

Wilt u genieten van een strandvakantie in Nederland? Boek dan een vakantiehuis aan zee. U wordt iedere ochtend wakker met het ruisen van de zee op de achtergrond. Het vakantiegevoel wordt nog sterker wanneer u de gordijnen open doet en uitkijkt over de duinen, het strand en de zee. In luttele minuten bent u op het strand, waar u van zonsopkomst tot zonsondergang kunt genieten van uw strandvakantie.

Stranden

De Nederlandse kust is een gevarieerde strook van honderden kilometers natuurschoon en strandplezier. Gaat u voor de schone en mooie stranden van de provincie Zeeland, de stranden van Noord- en Zuid-Holland die dichtbij de steden Den Haag en Amsterdam liggen of zoekt u liever de rust en geborgenheid van een Waddeneiland op? Welke strandvakantie ook bij u past, met een huis aan de zee profiteert u van een maximale kustbelevenis.

Boek uw vakantiehuis

Vakantiehuizen aan zee zijn er in alle soorten en maten; van kleine, romantische bungalows tot luxe villa’s met een eigen zwembad. In ons totale aanbod komen alle types vakantiehuizen aan zee voor, of u nu alleen reist of met een groep en of u nu een beperkt of groot budget te besteden heeft. Bekijk ons volledige aanbod vakantiehuizen aan zee en vind het pareltje in de duinen dat bij u past.

Stranden

Mooie badplaatsen aan de kust

Verblijf in de beste badplaatsen en geniet van het water en strandleven.

Vond je dit interessant? Ontdek meer