© Efteling
Categorie:Vakantieparken

Vakantiepark Bosrijk Efteling

Welk kind wil er nu niet meerdere dagen genieten in de Efteling? Om er een echte (mini)vakantie van te maken, kun je blijven slapen in vakantiepark Bosrijk Efteling. Op een steenworp afstand van het attractiepark de Efteling. Tip: een arrangement is altijd inclusief toegang tot het Efteling Park.

  • Sprookjesachting vakantiepark naast de Efteling.
  • Verblijf in een huisje of appartement.
  • Ook toegankelijk voor mindervaliden.
Adres:
Eftelingsestraat 7
5171RP Kaatsheuvel
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Uiteenlopende accommodaties

In een natuurlijke, bosrijke omgeving liggen de verschillende accommodaties. Kies uit een vrijstaand Boshuys, een knus Dorpshuys of een appartement in het karakteristieke Landhuys of het centraal gelegen Poorthuys. Wie zijn verblijf extra speciaal wil maken, kan een Efteling Avond- of Efteling Ontbijtarrangement bijboeken. Wat dacht je van een buffet in de Ballonvaarder waar Sprookjesvrienden jullie een bezoek brengen en de hele familie na het eten nog even het park in mag.

Aangepaste woningen

Ook bezoekers met een handicap geloven in sprookjes en genieten van de wondere wereld van de Efteling. Efteling Bosrijk beschikt dan ook over aangepaste woningen die goed toegankelijk zijn voor rolstoelgebruikers en een eigen parkeerplaats hebben. Dit betreft een aantal Poorthuysappartementen en Boshuysen. Daarnaast zijn er enkele allergeenarme woningen beschikbaar, speciaal voor gasten met een luchtwegallergie of –aandoening.

Slapen bij de Efteling?

Er zijn diverse accomodaties beschikbaar op loopafstand van de Efteling. Kiest u voor een huisje in het bos, een sprookjesachtig appartement of verblijft u liever in het Efteling hotel?

Vond je dit interessant? Ontdek meer