Vakantiepark De Krim - Holland.com
De Cocksdorp

Vakantiepark De Krim

Vakantiepark De Krim is werkelijk van alle gemakken voorzien. Genieten van de rust of juist de drukte opzoeken: het kan allemaal. Naar de kinderen heb je praktisch geen omkijken: of je zelf met ze op pad gaat, ze lekker uit laat razen in het Kinder Speelparadijs of laat spartelen in het zwembad, amuseren doen ze zich altijd!

  • Kindvriendelijk vakantiepark.
  • Zon, zee en strand op Texel.
  • Boek een vier- of vijfsterren bungalow.

Perfecte ligging

De Krim ligt in het Noorden van Texel, vlakbij de vuurtoren, de duinen en het strand. Vakantiepark De Krim is ruim van opzet. De vier- en vijfsterren bungalows en -vakantiehuizen zijn compleet ingericht. Als je echte luxe wil, huur dan een bungalow met sauna en dakterras! Het park zelf beschikt over alle mogelijke voorzieningen zodat je alles bij de hand hebt voor een onbezorgde vakantie.

Speelplezier 

Op Vakantiepark De Krim valt genoeg te beleven en te doen. Een frisse duik neem je in het (overdekte) zwembad en een goede fiets, eventueel met kinderzitjes, huur je bij de fietsenverhuur. Voor kinderen is er een speelkottertje, een overdekt speelparadijs en is er op de Krim veel aandacht voor balspelen. De snelheidsduivels gaan naar het langste slotracecircuit van Nederland, waar je met z'n achten tegelijk kunt racen.

Vakantie op Texel?


Boek een van de accommodaties op vakantiepark De Krim en geniet van de zon, zee en het strand op Texel.

Vond je dit interessant? Ontdek meer