Museum MORE & Kasteel Ruurlo
Museum MORE & Kasteel Ruurlo
Foto: © Museum MORE / Kasteel Ruurlo

Holland Stories

Nederland zit vol verhalen, avonturen en verrassingen. Actuele onderwerpen uit lang vervlogen tijden intereseren niet alleen de Nederlanders, maar ook talloze bezoekers die ons land willen leren kennen. Vertel over onze "Holland Stories". Leer hen alles over de Gouden Eeuw van Nederland, over innovatief watermanagement, sprookjesachtige kastelen buitengewone natuur en vele andere onderwerpen die onlosmakelijk met Nederland verbonden zijn.

Vertel uw gasten over onze Holland Stories

Hanzesteden

Hanzesteden

Ontdek de Hanzesteden langs de IJssel: Hasselt, Kampen, Zwolle, Hattem, Deventer, Zutphen, Doesburg.

Ervaar de geschiedenis en grandeur van de Nederlandse kastelen. Ontdek de prachtige interieurs, dineer in heerlijke kasteelrestaurants of overnacht er zelfs!

Dutch Food & Cuisine

De Nederlandse Keuken

Nederland telt vele goede restaurants, top chefs en regionale producten van zeer hoge, internationaal erkende, kwaliteit. Proef en ontdek de puur en (h)eerlijke keuken van Nederland.

Ontdek de Gouden Eeuw tijdens een reis door de steden die de groei, het succes en de kunstzinnige invloed van Nederland in de 17e eeuw bepaalden.

Ontdek alles over Koninklijk Nederland en het Huis Oranje Nassau. Bezoek historische, koninklijke plaatsen zoals Delft, Breda, Apeldoorn en Den Haag.