Besøg af troldmanden i Utrecht

30 Mar 2017

Lige nu er der Harry Potter-feber i Utrecht: Her kan den store Harry Potter-udstilling nemlig ses, hvor du kan opleve troldmandens verden. Siden udstillingen åbnede i Chicago har der været over 4 millioner besøgende i byer som Toronto, Seattle, New York, Sydney, Singapore, Tokyo, Paris, Shanghai og Bruxelles. Utrecht er det 16. stop på turen, og udstillingen er en enorm success. Frem til den 30. juni 2017 har alle Harry Potter-fans mulighed for at opleve magien på CineMec i Utrecht.

Den 1400 km2 store udstilling er verdens største Harry Potter-udstilling, og magien starter fra det øjeblik, du træder ind. Du bliver placeret i et af de fire huse på Hogwarts og får at vide, om du tilhører Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw eller Slytherin. Den unikke udstilling giver også et indblik i håndværket bag kulisserne og kostumerne i Harry Potter-filmene, og du kan også fare vild i de kendte steder fra filmene - fx Den Forbudte Skov. Besøgende får også mulighed for at købe merchandise som Harry Potter-halstørklæder, kapper og tryllestave, som er så kendte fra filmene.

Der er en særlig entrépris med rabat for familier og grupper under hele perioden, information om dette findes på udstillingens engelske website.

Og når du besøger Utrecht, bør du også tage dig tid til at nyde den unikke og dynamiske atmosfære inde i den gamle bydel. Det er en gammel bymidte, hvor gamle historiske bygninger blandes med de nyeste og hippeste restauranter og hyggelige barer. Her møder historien nutiden og fremtiden. Du kan også gå op i det velkendte domkirketårn og nyde den fantastiske udsigt over byen, besøge et af de mange museer eller de imponerende slotte rundt omkring i byen. Da alle seværdigheder ligger tæt på hinanden, er det nemt at få samlet mange dejlige minder fra Utrecht!