Trollmannsbesøk i Utrecht

30 Mar 2017

Akkurat nå er det Harry Potter-feber i Utrecht: Her pågår nemlig den store Harry Potter-utstillingen der du kan oppleve den unge trollmannens verden. Siden starten i Chicago, har utstillingen hatt mer enn 4 millioner besøkende i byer som Toronto, Seattle, New York, Sydney, Singapore, Tokyo, Paris, Shanghai og Brussel. Utrecht er den 16. byen, og utstillingen har blitt en enorm suksess. Fram til den 30. juni 2017 har alle Potter-entusiaster mulighet til å oppleve magien på CineMec i Utrecht.

Den 1400 kvadratmeter store utstillingen er verdens største Harry Potter-expo. Den magiske følelsen formidles fra første stund. Du kommer tilhøre en av de fire avdelingene på Galwort, og får vite om du er en Griffing eller snarere en Håsblås. Den unike utstillingen gir deg innsyn i arbeidet bakom rekvisitaene og kostymene i filmene, og du kan gå deg vill på mange av favorittplassene i filmene, for eksempel den forbudte skogen og Griffling-sovesalen. De besøkende for også muligheten å legge beslag på Harry Potter-suvenirer som skjerf, kapper og tryllestaver som vi kjenner igjen fra filmene.

For familier og grupper fins under perioden rabatterte billetter. Informasjon om dette fins på utstillingens hjemmeside som er tilgjengelig på engelsk.

Når du besøker Utrecht bør du også ta deg tid til å nyte av den unike og dynamiske atmosfæren i gamlebyen. Et gammelt bysentrum der historiske bygninger blandes med de nyeste og hippeste restauranter og koselige barer. Her møter historien både nåtid og framtid. Du kan gå opp i det velkjente domtårnet og få en fantastisk utsikt over byen, eller besøke et av de mange muséene eller de imponerende slottene omkring. Da alle severdigheter ligger nært hverandre, er det lett å samle på seg mange herlige minner fra Utrecht!