Naturkonfetti i Amsterdam

5 Visningar

den 9 mars 2016

Naturkonfetti i Amsterdam

Längs kanalerna i Amsterdam växer många vackra almar. Nu hyllar invånarna träden med en egen festival, Spring Snow Festival, med start 21 april. Almarna har definierat staden i århundraden och det finns ingen annan plats i världen där ett så stort antal kan beskådas. Över 75 000 almar ger liv åt kanalerna och tar naturen till stadskärnan när de bäddar in Amsterdam i sina gröna skrudar. När de fjäderlätta fröna singlar ner som naturlig konfetti från träden och bildar stora moln längst trottoarerna kallar holländarna det för ”vårsnö”.

project.article_preview_link
SpringNow

Langs kanalerne i Amsterdam vokser mange smukke elmetræer. Nu hylder beboerne træerne med en festival, Spring Snow Festival, som starter den 21. april. Elmetræerne har defineret byen i århundreder, og der er intet andet sted i verden, hvor et så stort antal kan ses på det samme sted. Over 75.000 elmetræer giver liv til kanalerne, og de mange grønne grene indrammer smukt Amsterdam, og bringer naturen ind til byens centrum. Når de flyvende frø, der virker som naturligt konfetti fra træerne, falder ned, danner de store skyer på fortovene, som hollænderne kalder for “forårssne”.

Oplev selv forårssneen og deltag i festivalen! Elme-ruten er en 8 km lang smuk vej med tætte elmetræer, og det er her, at festlighederne finder sted. Festivalen bidrager med en ny vinkel på Amsterdams træer. Det giver gode muligheder for gå- og cykelture - sidstnævnte er umådeligt populært i landet. Fra Amsterdam Noord kommer man over vandet til den østlige del af hovedstaden og til Hortus Botanicus, som er en af ​​de ældste botaniske haver i verden.

Med inspiration fra elmetræerne har byen også lanceret sin egen parfume med den naturlige duft af elmetræernes bark og blade. Eau d’Amsterdam, Scent of the Canal Trees. Ud over dette har festivalen også fået sit eget slik: Springsnow Candy.

www.springsnow.nl