Den Haag

Den Haag is één van de meest bijzondere steden van Nederland. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’.

Laad foto's
Ontdek Den Haag

Zes unieke overnachtingsmogelijkheden in Den Haag

Beleef een onvergetelijk verblijf in Den Haag in een unieke accommodatie.

Lees meer
De stranden van Den Haag
 • Scheveningen

  Scheveningen is de populairste badplaats van Nederland en ligt direct achter Den Haag.

  Lees meer
 • Kijkduin

  Een verborgen pareltje bij Den Haag voor wie houdt van een rustig dagje strand.

  Lees meer

Evenementen in Den Haag

Tong Tong Fair

 1. 23 mei - 2 jun
 2. Den Haag

De Tong Tong Fair in Den Haag is het grootste Euraziatische festival ter wereld.

Lees meer
Binnenkort

Over Den Haag

Den Haag is één van de meest bijzondere steden van Nederland. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in het chique Den Haag.

Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, waar het alle dagen van de week bruist. Het winkelaanbod is even zo gevarieerd als de stad zelf; u vindt er alles van luxe warenhuizen en bekende wereldmerken tot en met gezellige straten vol boetiekjes en snuisterijenwinkels. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest. Echt, u bent niet klaar met Holland voor u Den Haag heeft gezien!

Bewonder de grootste collectie Mondriaans in Den Haag

Bewonder de grootste collectie Mondriaans ter wereld en sta oog in oog met zijn onvoltooide meesterwerk, de Victory Boogie Woogie.

Lees meer