Travel Trade

Creëer onvergetelijke reiservaringen in Nederland

Wij bieden touroperators, reisagenten en andere professionals op het gebied van Travel Trade informatie over Nederland. Onpartijdig en gratis deskundig advies binnen handbereik. Op onze site vind je naast praktische informatie, ook belangrijke data en evenementen, we bieden je handige tips, je mag gebruik maken van foto's en tekstmateriaal. We laten Nederland in cijfers zien en je vindt er belangrijke contacten. Doe er je voordeel mee!

Travel Trade Networking Event 2024

Cycling in The Hague at the Hofvijver

Reserveer 12 september 2024 in je agenda voor het Travel Trade LIVE Networking Event 'Perspectief Nederland 2025/2026' in Den Haag. Hét evenement voor Nederlandse reisprofessionals en touroperators uit Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk om nieuwe contacten te leggen, bij te praten over de laatste trends en samen te werken aan de toekomst van de Nederlandse reisbranche. Verwacht daarnaast spannende breakout-sessies die bomvol inspiratie en prikkelende discussies zitten.

Wanneer? 12 september 2024
FamTrip Den Haag & Partners: 13 september 2024
Waar?
Den Haag, Nederland

Hoe kan NBTC touroperators & Travel Trade professionals helpen?

Aqueduct Veluwemeer, aerial view from the drone. A sailboat sails through the aqueduct on the lake above the highway Harderwijk
Categorie: Ontdekken

Travel Trade Marketing Toolbox voor bestemming Nederland

Wij ondersteunen reisprofessionals met marketing tools, kant en klare teksten, beeldmateriaal en marktanalyses uit Nederland.

Top view of escalators Forum Groningen
Categorie: Ontdekken

Insidertips & Reisinspiratie voor Nederland

Stelt u met behulp van onze geheime tips en reisinspiratie relevant en passend reisaanbod samen voor Belgische vakantiegangers in Nederland.

Corporate Stakeholder event NBTC Den Haag Conference Centre
Categorie: Ontdekken

Neem contact op met onze travel trade-experts

Graag beantwoorden wij uw vragen over Nederland als reisbestemming en brengen u in contact met onze travel trade professionals in de provincies en regio´s.

Op zoek naar contactgegevens?

Ontvang direct ruim 70 contacten van lokale DMO's, DMC's, Incoming en Outgoing touroperators.

Waarom kiest Travel Trade voor Nederland?

  • Nederland is laagdrempelig, veelzijdig, innovatief en vol verrassingen.
  • Fietsen, windmolens en kaas zijn net zo typisch voor Nederland als moderne architectuur, internationaal bekende musea en exclusieve sterrenrestaurants.
  • De innovatieve omgang met het element water maakt indruk op mensen over de hele wereld.
  • Korte afstanden tussen dynamische steden, rustige nationaalparken en traditionele dorpen zorgen voor een gevarieerde vakantie.
  • Nederland is de perfecte bestemming voor avonturiers, zowel kleine als grote families, shoppingfans, natuurliefhebbers en kunstexperten – voor vakantiegangers, die zich niet alleen thuis willen voelen, maar ook verrast willen worden.

Volg #VisitNetherlands

Nieuwsbrief voor de Belgische Travel Trade markt

Wij houden u graag op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en trends. Onderaan deze pagina kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief voor de Belgische Travel Trade markt. Lees meer
Categorie: Naar de site

Nieuwsbrief Travel Trade