Maastricht
© Eighty8things via Maastricht Marketing

Maastricht

U zoekt de ideale stad voor een bourgondische levensgenieter? Een gezellige stad vol historie, kunst en cultuur? Een stad omringd door mooie natuur in een heuvelachtig gebied? Dan komt u ongetwijfeld uit in Maastricht. Want in die stad, in het zuiden van ons land, vindt u mooie, historische buurtjes, gezellige en uitzonderlijk goede horeca en volop kunst. En het mooie is... u kunt het hele centrum wandelend bekijken. En wilt u wat van de mooie natuur en kastelen in de omgeving zien, dan is een fiets zo gehuurd.

Evenementen in Maastricht

Bekijk alle evenementen

Wandeltochten in Maastricht

Maastricht kan het beste te voet worden ontdekt. Geniet tijdens uw bezoek aan Maastricht van deze geweldige wandeltochten.

Lees meer

Meer in Maastricht

Maastricht Underground
Categorie: Ontdekken

Attracties in Maastricht

Bekijk hier de leukste attracties van Maastricht. Bezoek de grotten van de St. Pieter, de wijnvelden of boek hier een cruise over de Maas.

Categorie: Ontdekken

Shoppen in Maastricht

U houdt van shoppen? Lees hier alles over de beste plekken om te winkelen in Maastricht: dé stad om te bezoeken als u houdt van mode, kunst en design.

Categorie: Ontdekken

Musea in Maastricht

Bezoek een museum in Maastricht. Musea in Maastricht presenteren kunst, geschiedenis, natuur, architectuur en nemen u zelfs mee in een ondergronds netwerk…

Bekijk de kaart en plan je bezoek


Vervoer in Maastricht

Met het openbaar vervoer

Maastricht heeft een internationaal vliegveld. Het treinstation is op loopafstand van het centrum. Pak de bus of huur een fiets.

Met de auto

Komt u met de auto, betaal minder en parkeer bij een Park en Ride- of een Park en Walk-locatie.

Vervoer in Nederland

In Nederland zijn de afstanden gemakkelijk te overbruggen, elke plaats is binnen drie uur te bereiken. Met de trein, bus en tram kunt u op bijna elke plek komen. U kunt ook per fiets Nederland ontdekken. Met meer dan 32.000 kilometer fietspad is het een echt fietsland met vele mooie fietsroutes.

Veelgestelde vragen