© Restaurant One
Categorie:Roermond

5x uit eten in Roermond

Na een lange dag shoppen of historische monumenten bekijken in het centrum van Roermond, is het tijd voor een goed restaurant. En dat treft, want in Roermond kunt u kiezen uit smaakvolle restaurants op mooie locaties zoals aan de haven of middenin het oude centrum. Wij hebben de vijf lekkerste restaurants voor u op een rijtje gezet.

  • Geniet van de heerlijke smaakvolle keukens in Roermond.
  • Ontdek hier de top 5 restaurants van Roermond.
  • Restaurant One bezit een Michelin-ster en staat garant voor een exclusieve culinaire avond.

Restaurant One ★☆☆

In een bijzonder stoere omgeving, een oude cultuurfabriek, kookt Edwin Soumang de lekkerste verrassende en lichte gerechten. Zeer terecht heeft hij hiervoor een Michelinster ontvangen.

Adres: ECI 17, Roermond

Restaurant Kasteeltje Hattem

In een fraai stadsparkje van Roermond vindt u dit kleinste kasteeltje van Nederland met een heerlijke keuken en een prachtige ambiance. Heel bijzonder!

Adres: Maastrichterweg 25, Roermond

Restaurant Da Mauro

Zeer kwalitatief Italiaans restaurants met exclusieve gerechten en heerlijke wijnen. Vergeet ondertussen niet te genieten van de prachtige fresco’s om u heen!

Adres: Roerkade 7, Roermond

Restaurant Toff

Op een prachtig pleintje tussen de Roer en de Maas vindt u restaurant Toff. Gezellig, betaalbaar en prima eten met heerlijke wijnen. Puur genieten!

Adres: Voorstad Sint Jacob 32, Roermond

Damianz

Vroeger een gevangenis, vandaag de dag een stijlvol hotel met prachtig restaurant. Damianz is het culinaire hart van Hotel Het Arresthuis. U kunt hier niet alleen terecht voor een heerlijk diner of lunch, maar ook een gezellige high tea of high wine.

Adres: Pollartstraat 7, Roermond

Vond je dit interessant? Ontdek meer