Hier moet je zijn: ga op avontuur in onverwacht Nederland - Holland.com
Zijn deze flamingo’s echt in Nederland te zien? Jazeker! Een van de onverwachte kanten van ons mooie landje. Ga ze ontmoeten bij het Grevelingenmeer, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland.
Zijn deze flamingo’s echt in Nederland te zien? Jazeker! Een van de onverwachte kanten van ons mooie landje. Ga ze ontmoeten bij het Grevelingenmeer, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland.

#hiermoetjezijn

Laat je paspoort maar thuis! Waarom zou je ver weg gaan als we álles in huis hebben voor een onvergetelijke en onverwachte ontdekkingstocht in eigen land. Deel je ervaringen met anderen en gebruik de social hashtag #hiermoetjezijn.

We mogen weer!

We kunnen niet wachten om er weer op uit te gaan. Nieuwe plekken te ontdekken, nieuwe dingen te proeven, mensen te ontmoeten. En dat kan in het mooiste land ter wereld. Ons eigen land. Kwestie van de drukte vermijden. De ruimte opzoeken. En dat gaat prima. Want er is genoeg voor iedereen. De mooiste natuur, lekkerste gerechten, de spannendste attracties en de meest verbazingwekkende architectuur en musea, onbekende en zeldzame dieren. En als we al die mooie plekjes met elkaar delen, dan kunnen we allemaal genieten van ons mooie land.

Want je hoeft echt niet naar ‘Daar’. Je vindt het allemaal ‘Hier’

#hiermoetjezijn

Heb je iets bijzonders ontdekt of zit je gewoon te genieten? Deel je eigen vakantietips en bekijk die van anderen met de hashtag #hiermoetjezijn op Instagram.

#hiermoetjezijn: deel je favoriete plekken

Cycling at the Kop van Zuid

Handige tips voor jou als je in Nederland vakantie viert.

Nederland is open, maar er gelden nog beperkende maatregelen. Bereid je vakantie alvast voor met deze handige tips.

Over #hiermoetjezijn

Hier moet je zijn is een beweging, een gezamenlijk initiatief vanuit de sector, met als doel om de Nederlandse bezoekerseconomie op een verantwoorde manier weer op vlieghoogte te brengen. Lees er hier meer over.

Lees meer
Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd met tips en informatie. Volg de social hashtag #hiermoetjezijn voor meer inspiratie en verrassende tips van anderen!
Dutch landscape with wheat field during sunrise

Veilig op vakantie in Nederland

Heb je vakantieplannen in Nederland? Je bent weer van harte welkom! Beleef de voorpret online met mooie foto’s en artikelen en bekijk alvast de belangrijkste richtlijnen. Samen houden we Nederland veilig.

Lees meer