Hier moet je zijn: ga op avontuur in onverwacht Nederland - Holland.com
Zijn deze flamingo’s echt in Nederland te zien? Jazeker! Een van de onverwachte kanten van ons mooie landje. Ga ze ontmoeten bij het Grevelingenmeer, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland.
Zijn deze flamingo’s echt in Nederland te zien? Jazeker! Een van de onverwachte kanten van ons mooie landje. Ga ze ontmoeten bij het Grevelingenmeer, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland.

#hiermoetjezijn

Laat je paspoort maar thuis! Waarom zou je ver weg gaan als we álles in huis hebben voor een onvergetelijke en onverwachte ontdekkingstocht in eigen land. Deel je ervaringen met anderen en gebruik de social hashtag #hiermoetjezijn.

Hier moet je zijn door heel Nederland

Ontdek verrassende plekken per regio en per plaats. Met actuele vakantietips van lokale organisaties. Zij weten het precies: hier moet je zijn!

Deel jouw tip!

Boswachter Thijs, restauranthouder Monique en VVV-medewerker Iris. Of volgens jou! Deel je Hier-Moet-Je-Zijn-tip via Instagram en bekijk de tips van andere experts en ‘ervaringsdeskundigen’. Samen vieren we de zomer in Nederland. Doe ook mee en nomineer de volgende!

Cycling at the Kop van Zuid

Handige tips voor jou als je in Nederland vakantie viert.

Nederland is open, maar er gelden nog beperkende maatregelen. Bereid je vakantie alvast voor met deze handige tips.

Er op uit dit najaar?

Hier moet je zijn. We hebben Nederland herontdekt deze zomer. Wil je er op uit dit najaar, wees goed voorbereid & laat je verrassen door ons mooie land.

Zoek de ruimte op, maak frisse strandwandelingen, bezoek een kasteel en geniet van lekker eten op bijzondere locaties. Ontdek de leukste plaatsen, musea en street art, unieke overnachtingsadressen en de diversiteit van de Nederlandste natuurgebieden. Deel jouw favoriete belevenissen met de rest van Nederland.

Andere vakantiegangers, locals, bekende en onbekende Nederlanders verrassen je met de leukste #hiermoetjezijn tips op Instagram. En dat allemaal in ons eigen land. Want je hoeft echt niet naar ‘Daar’. Je vindt het allemaal ‘Hier’.

#hiermoetjezijn: deel je favoriete plekken

Dutch landscape with wheat field during sunrise

Veilig op vakantie in Nederland

Heb je vakantieplannen in Nederland? Je bent weer van harte welkom! Beleef de voorpret online met mooie foto’s en artikelen en bekijk alvast de belangrijkste richtlijnen. Samen houden we Nederland veilig.

Lees meer
Deze pagina wordt regelmatig vernieuwd met tips en informatie. Volg de social hashtag #hiermoetjezijn voor meer inspiratie en verrassende tips van anderen!

Over #hiermoetjezijn

Hier moet je zijn is een beweging, een gezamenlijk initiatief vanuit de sector, met als doel om de Nederlandse bezoekerseconomie op een verantwoorde manier weer op vlieghoogte te brengen. Lees er hier meer over.

Lees meer