De zomerwarmte is vertrokken en dat betekent dat je in Nederland kunt genieten van het mooiste seizoen van het jaar: de herfst! Kom een heerlijke wandeling maken door het mysterieuze herfstlandschap, ervaar onze bijzondere kunst en cultuur in de gezellige steden of waai even lekker uit aan de rustige stranden. Tot snel in Nederland!

Uitgelicht

Benieuwd wat dat gekke Dutch Design precies is? Wij vertellen je er alles over en laten zien waar je de mooiste Dutch Design-ervaring krijgt tijdens een bezoek aan Nederland.

Lees meer

Spring achterop en ervaar de Nederlandse fietscultuur, ontmoet nieuwe fietspioniers en laat je inspireren om ons mooie land zelf op de fiets te ontdekken.

Lees meer

#VisitNetherlands

Ontdek 12 unieke regio's

Friesland Groningen Drenthe Noord-Holland Flevoland Overijssel Zuid-Holland Utrecht Gelderland Zeeland Noord-Brabant Limburg

Meesterlijk Design

Categorie: Ontdekken

Hollandse Meesters

Van Rembrandt van Rijn tot Rem Koolhaas. Maak kennis met de Hollandse Meesters, de oude én moderne.

Lees meer
Categorie: Evenement

Dutch Design Week

21 okt. 2023 tot en met 29 okt. 2023 Eindhoven

Bezoek het grootste designevenement van Nederland.

Lees meer

Het land met het formaat van een stad

Wie aan Nederland denkt denkt meteen aan bloemen, molens en klompen. Maar Nederland heeft nog zoveel meer te bieden! Geniet van de wind door je haren tijdens een strandwandeling aan de Nederlandse kust of tijdens een fietstocht over de Veluwe. Ervaar de bourgondische gastvrijheid van Noord-Brabant en Limburg, de authentieke charme van de Hanzesteden en de Achterhoek in het oosten van Nederland en de vrijheid van het open en weidse Friesland en Groningen. Ontdek hoe wij Nederlanders strijd leveren met het water in Flevoland, onze jongste provincie. En dompel je onder in de Nederlandse cultuur in de moderne metropolen, historische steden en pittoreske dorpjes in het westen van Nederland.

En het mooiste van dit alles? In Nederland hoef je niet te kiezen. Dit alles en nog veel meer vind je binnen twee uur reizen.

Ontdek de unieke kant van Nederland

Nederland is grotendeels plat. Maar voor de fietser die van een uitdaging houdt hebben we een paar pittige heuvels die je benen serieus aan het werk zetten.

Zeeland staat bekend om zijn heerlijke verse oesters. Proef ze in een van deze lekkere oester-restaurants!

Musea speciaal voor kinderen, en voor hun (groot)ouders.

Geniet van de mooie Nederlandse stranden.

De Veluwe is het mooist in de herfst!