Foto: © Ramon Mosterd

Nieuws & Events

Het is niet altijd makkelijk om van alle belangrijke evenementen en bijeenkomsten op de hoogte te zijn. Om uw klanten op de hoogte te houden, heeft u informatie uit de eerste hand nodig. En dat altijd en overal! Wat is nieuw in Nederland? Hier vindt u welke thema´s, evenementen en bijeenkomsten bijzonder interessant zijn voor vakantiegangers en voor een dagje uit.

Lees onze laatste persberichten.

Highlights

Kunstprojecten, verrassende excursies, prikkelende ervaringen en unieke tentoonstellingen. De komende tijd staat het Nederlandse landschap in de spotlight. Laat je verbazen, leer de enorme diversiteit van het landschap kennen en ga met ons mee op blind date.

Ontdek meer

Alles wat professionals uit de reisbranche moeten weten over de Floriade Expo 2022. Hoogtepunten, locatie, belangrijke data, accommodatie, prijzen, en nog veel meer.

Lees meer

Evenementenkalender Nederland

Komende evenementen

Complete planner voor 2021 & 2022

Of het nu gaat om tentoonstellingen, festivals, concerten of andere hoogtepunten, hier vindt u alles in één oogopslag (pdf document).

Download overzicht evenementenplanner 2021

Download overzicht evenementenplanner 2022

Update: In verband met het Covid-19 virus zijn maatregelen van kracht die van invloed zijn op reizen naar en verblijf in Nederland. Houd onze COVID-19 update in de gaten voor de laatste richtlijnen en maatregelen.

Meet the Dutch!

ITB 2019

In maart 2022 zal ITB Berlijn professionals uit de toeristische sector en belangrijke spelers uit de mondiale reisindustrie samenbrengen.

  • 9 mrt. 2022

    ITB Berlin

    • Tot en met 13 mrt. 2022 

Volg ons voor inspiratie op #VisitNetherlands