Wij bieden touroperators, reisagenten en andere professionals op het gebied van Travel Trade informatie over Nederland. Onpartijdig en gratis deskundig advies binnen handbereik. Op onze site vind je naast praktische informatie, ook belangrijke data en evenementen, we bieden je handige tips, je mag gebruik maken van foto's en tekstmateriaal. We laten Nederland in cijfers zien en je vindt er belangrijke contacten. Doe er je voordeel mee!

Ontmoet ons op ITB Berlijn van 7-9 maart 2023

Meet the Dutch!

Bezoek ons tijdens je bezoek aan ITB op onze duurzame Nederland stand 308 in hal 6.2b. Steden, regio's, accommodaties, attracties, musea en DMC's bieden u een verfrissende kijk op Nederland.

Netwerk met 43 Nederlandse partners en geniet van de Nederlandse gastvrijheid tijdens ons beroemde Nederlandse Happy Hour op dinsdag 7 maart tussen 17.30 - 19.30 uur.

Neem bij vragen contact op met Bram Straatman.

Hoe kan NBTC touroperators & Travel Trade professionals helpen?

Wij ondersteunen reisprofessionals met marketing tools, kant en klare teksten, beeldmateriaal en marktanalyses uit Nederland.

Stelt u met behulp van onze geheime tips en reisinspiratie relevant en passend reisaanbod samen voor Belgische vakantiegangers in Nederland.

Graag beantwoorden wij uw vragen over Nederland als reisbestemming en brengen u in contact met onze travel trade professionals in de provincies en regio´s.

Ervaar hoe het Nederlandse toerisme zich in de komende 10 jaar zal veranderen, welke doelen nagestreefd worden en hoe Nederland zich internationaal positioneert en vermarkt.

Op zoek naar contactgegevens?

Ontvang direct ruim 70 contacten van lokale DMO's, DMC's, Incoming en Outgoing touroperators.

Download de lijst

Waarom kiest Travel Trade voor Nederland?

  • Nederland is laagdrempelig, veelzijdig, innovatief en vol verrassingen.
  • Fietsen, windmolens en kaas zijn net zo typisch voor Nederland als moderne architectuur, internationaal bekende musea en exclusieve sterrenrestaurants.
  • De innovatieve omgang met het element water maakt indruk op mensen over de hele wereld.
  • Korte afstanden tussen dynamische steden, rustige nationaalparken en traditionele dorpen zorgen voor een gevarieerde vakantie.
  • Nederland is de perfecte bestemming voor avonturiers, zowel kleine als grote families, shoppingfans, natuurliefhebbers en kunstexperten – voor vakantiegangers, die zich niet alleen thuis willen voelen, maar ook verrast willen worden.

Uitgelicht

Dit najaar viert het UNESCO-werelderfgoedverdrag zijn 50e verjaardag en dus zet ook Nederland maar al te graag haar bijzondere erfgoed in de kijker. Met maar liefst 11 Werelderfgoedlocaties op de teller heb je keuze genoeg. Van unieke natuurgebieden tot opmerkelijke architectuur. Bekijk alle 11 UNESCO locaties

Onze highlights voor uw klanten!

Volg #VisitNetherlands