Wij bieden touroperators, reisagenten en andere professionals op het gebied van Travel Trade informatie over Nederland. Onpartijdig en gratis deskundig advies binnen handbereik. Op onze site vind je naast praktische informatie, ook belangrijke data en evenementen, we bieden je handige tips, je mag gebruik maken van foto's en tekstmateriaal. We laten Nederland in cijfers zien en je vindt er belangrijke contacten. Doe er je voordeel mee!

Hoe kan NBTC touroperators & Travel Trade professions helpen?

Wij ondersteunen reisprofessionals met marketing tools, kant en klare teksten, beeldmateriaal en marktanalyses uit Nederland.

Stelt u met behulp van onze geheime tips en reisinspiratie relevant en passend reisaanbod samen voor Belgische vakantiegangers in Nederland.

Graag beantwoorden wij uw vragen over Nederland als reisbestemming en brengen u in contact met onze travel trade professionals in de provincies en regio´s.

Ervaar hoe het Nederlandse toerisme zich in de komende 10 jaar zal veranderen, welke doelen nagestreefd worden en hoe Nederland zich internationaal positioneert en vermarkt.

Op zoek naar contactgegevens?

Ontvang direct ruim 70 contacten van lokale DMO's, DMC's, Incoming en Outgoing touroperators.

Download de lijst

Waarom Nederland?

  • Nederland is laagdrempelig, veelzijdig, innovatief en vol verrassingen.
  • Fietsen, windmolens en kaas zijn net zo typisch voor Nederland als moderne architectuur, internationaal bekende musea en exclusieve sterrenrestaurants.
  • De innovatieve omgang met het element water maakt indruk op mensen over de hele wereld.
  • Korte afstanden tussen dynamische steden, rustige nationaalparken en traditionele dorpen zorgen voor een gevarieerde vakantie.
  • Nederland is de perfecte bestemming voor avonturiers, zowel kleine als grote families, shoppingfans, natuurliefhebbers en kunstexperten – voor vakantiegangers, die zich niet alleen thuis willen voelen, maar ook verrast willen worden.

Beleef het in Nederland!

Uitgelicht

Nuttige informatie voor professionals uit de reisbranche over de Floriade Expo 2022. Hoogtepunten, locatie, belangrijke data, accommodatie en prijzen. Lees meer

Onze highlights voor uw klanten!

Volg #VisitNetherlands