Travel Trade

Creëer onvergetelijke reiservaringen in Nederland

Travel Trade LIVE Networking Event 2023

We kijken met veel plezier terug op het Travel Trade LIVE Networking Event "Perspective The Netherlands 2024/2025", dat dit jaar plaatsvond op 14 september in Noord-Brabant. Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) nodigde, in samenwerking met VisitBrabant, Nederlandse partners vanuit verschillende sectoren en touroperators uit om naar Eindhoven te komen. In meer dan 600 bijeenkomsten konden 49 Nederlandse partners en 49 touroperators uit Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk bestaande relaties versterken en nieuwe contacten leggen. In boeiende breakout-sessies en in de aansluitende FamTrip op 15 september, die werd ondersteund door VisitBrabant, leerden de deelnemers alles over de thema's Van Gogh en New Dutch. Lees meer over hét LIVE Netwerkevenement van dit jaar.

Hoe kan NBTC touroperators & Travel Trade professionals helpen?

Aqueduct Veluwemeer, aerial view from the drone. A sailboat sails through the aqueduct on the lake above the highway Harderwijk

Wij ondersteunen reisprofessionals met marketing tools, kant en klare teksten, beeldmateriaal en marktanalyses uit Nederland.

Top view of escalators Forum Groningen

Stelt u met behulp van onze geheime tips en reisinspiratie relevant en passend reisaanbod samen voor Belgische vakantiegangers in Nederland.

Corporate Stakeholder event NBTC Den Haag Conference Centre

Graag beantwoorden wij uw vragen over Nederland als reisbestemming en brengen u in contact met onze travel trade professionals in de provincies en regio´s.

Drone photo moors in Drenthe with person in yellow jacket

Ervaar hoe het Nederlandse toerisme zich in de komende 10 jaar zal veranderen, welke doelen nagestreefd worden en hoe Nederland zich internationaal positioneert en vermarkt.

Op zoek naar contactgegevens?

Ontvang direct ruim 70 contacten van lokale DMO's, DMC's, Incoming en Outgoing touroperators.

Waarom kiest Travel Trade voor Nederland?

  • Nederland is laagdrempelig, veelzijdig, innovatief en vol verrassingen.
  • Fietsen, windmolens en kaas zijn net zo typisch voor Nederland als moderne architectuur, internationaal bekende musea en exclusieve sterrenrestaurants.
  • De innovatieve omgang met het element water maakt indruk op mensen over de hele wereld.
  • Korte afstanden tussen dynamische steden, rustige nationaalparken en traditionele dorpen zorgen voor een gevarieerde vakantie.
  • Nederland is de perfecte bestemming voor avonturiers, zowel kleine als grote families, shoppingfans, natuurliefhebbers en kunstexperten – voor vakantiegangers, die zich niet alleen thuis willen voelen, maar ook verrast willen worden.

Onze highlights voor uw klanten!

Volg #VisitNetherlands