Foto: © Ramon Mosterd

Nieuws & Events

Het is niet altijd makkelijk om van alle belangrijke evenementen en bijeenkomsten op de hoogte te zijn. Om je klanten op de hoogte te houden, heb je informatie uit de eerste hand nodig. En dat altijd en overal! Wat is nieuw in Nederland? Hier vind je welke thema´s, evenementen en bijeenkomsten bijzonder interessant zijn voor vakantiegangers en voor een dagje uit.

Lees onze laatste persberichten.

Highlights

Kunstprojecten, verrassende excursies, prikkelende ervaringen en unieke tentoonstellingen. De komende tijd staat het Nederlandse landschap in de spotlight. Laat je verbazen, leer de enorme diversiteit van het landschap kennen en ga met ons mee op blind date.

Ontdek meer

Nuttige informatie voor professionals uit de reisbranche over de Floriade Expo 2022. Hoogtepunten, locatie, belangrijke data, accommodatie en prijzen.

Lees meer

Evenementenkalender Nederland

Komende evenementen

Complete planner voor 2022 & 2023

Of het nu gaat om tentoonstellingen, festivals, concerten of andere hoogtepunten, hier vind je alles in één overzicht (pdf document).

Download overzicht evenementenplanner 2022

Download overzicht evenementenplanner 2023

Meet the Dutch!

In maart 2023 zal ITB Berlijn professionals uit de toeristische sector en belangrijke spelers uit de mondiale reisindustrie samenbrengen.

Volg ons voor inspiratie op #VisitNetherlands