Arranging flowers. Big bunch of flowers in arms.
© Patricia Rehe via Hollandse Hoogte

Dit is NL

Nederland zit vol verhalen, avonturen en verrassingen. Actuele onderwerpen uit lang vervlogen tijden intereseren niet alleen de Nederlanders, maar ook talloze bezoekers die ons land willen leren kennen.

Reis mee langs de verhalen van Nederland en ontdek hoe elementen als water, bloemen, de kust en onze natuur gezamenlijk het onderscheidende landschap vormen. Vertel uw gasten onze verhalen. Leer hen over de grootmeesters die de Nederlandse kunsthistorie bepalen of ervaar waarom fietsen, molens, kaas en architectuur diep in ons DNA geworteld zit. Kortom, dit zijn de bouwstenen die Nederland maken tot een van de meest bijzondere bestemmingen voor uw gasten.

Vertel uw gasten: Dit is NL

Alles weten over Nederlands erfgoed? Lees dan deze gids en ga je verbazen over al het moois wat ons land te bieden heeft.

Een gids vol met bijzondere plekken om maximaal van de Nederlandse natuur te genieten.

Vergeet molens, tulpen en grachten. Deze gids geeft je een overzicht van het moderne , progressieve en duurzame Nederland zoals we dat nu kennen.

Tips om de mooiste bloemen in Nederland te spotten.

Waar, wanneer en hoe in Nederland kun je het beste fietsen? Wat zijn de tofste locaties? En hoe veilig is het allemaal? Lees het in deze gids!

Waar in Nederland wordt onze obsessie met water het meest zichtbaar? En wat moet je absoluut bezoeken? Lees het in deze gids!

Meer informatie, inspiratie of tools