Museum MORE & Kasteel Ruurlo
© Museum MORE / Kasteel Ruurlo

Holland Stories

Nederland zit vol verhalen, avonturen en verrassingen. Actuele onderwerpen uit lang vervlogen tijden intereseren niet alleen de Nederlanders, maar ook talloze bezoekers die ons land willen leren kennen. Vertel over onze "Holland Stories". Leer hen alles over de Gouden Eeuw van Nederland, over innovatief watermanagement, sprookjesachtige kastelen buitengewone natuur en vele andere onderwerpen die onlosmakelijk met Nederland verbonden zijn.

Vertel uw gasten over onze Holland Stories

Categorie: Ontdekken

Hanzesteden

Ontdek de Hanzesteden langs de IJssel: Hasselt, Kampen, Zwolle, Hattem, Deventer, Zutphen, Doesburg.

Categorie: Ontdekken

Nederland Waterland

Wist je dat maar liefst 26 procent van Nederland onder de zeespiegel ligt? Kom ervaren hoe Nederland omgaat met het water en ontdek de mooiste waterplekken van Nederland om te bezoeken.

Ervaar de geschiedenis en grandeur van de Nederlandse kastelen. Ontdek de prachtige interieurs, dineer in heerlijke kasteelrestaurants of overnacht er zelfs!

Categorie: Ontdekken

De Nederlandse Keuken

Nederland telt vele goede restaurants, top chefs en regionale producten van zeer hoge, internationaal erkende, kwaliteit. Proef en ontdek de puur en (h)eerlijke keuken van Nederland.

Categorie: Ontdekken

Dutch Golden Age

Ontdek de Gouden Eeuw tijdens een reis door de steden die de groei, het succes en de kunstzinnige invloed van Nederland in de 17e eeuw bepaalden.

Categorie: Ontdekken

Koninklijk Nederland

Ontdek alles over Koninklijk Nederland en het Huis Oranje Nassau. Bezoek historische, koninklijke plaatsen zoals Delft, Breda, Apeldoorn, Leeuwarden en Den Haag.

Meer informatie, inspiratie of tools