Artikel

AIR FRANCE & KLM Global Meetings

Doe uw voordeel met AIR FRANCE & KLM Global Meetings!

AIR FRANCE & KLM Global Meetings biedt organisatoren een online programma om hun evenement, congres of symposium te laten registreren. Deelnemers profiteren van kortingen van 5% tot 10% op de gepubliceerde tarieven van AIR FRANCE en KLM. Daarnaast komt de organisator van het evenement in aanmerking voor gratis tickets.

Online boeken met korting

Het programma werkt eenvoudig; de organisator registreert het door hem georganiseerde evenement via www.airfranceklm-globalmeetings.com en ontvangt een communicatie kit inclusief een link met geïntegreerde Evenement ID-code. De link en AIR FRANCE KLM Global Meetings Logo dienen op de website van het evenement geplaatst te worden. De deelnemer logt vervolgens met de toegewezen ID-code in en kan online zijn vlucht met korting boeken. Het evenement moet uiterlijk twee maanden voor aanvang bij AIR FRANCE & KLM Global Meetings worden geregistreerd.

Alle voordelen van AIR FRANCE & KLM Global Meetings op een rij: 

  • Het programma is eenvoudig in het gebruik
  • Deelnemers kunnen gebruik maken van alle vluchten van KLM en AIR FRANCE en alle KLM en AIR FRANCE code share vluchten met o.a. Alitalia, CityJet, Delta Air Lines en Kenya Airways
  • De korting op de ticketprijs wordt direct verrekend en is 5 dagen voor het begin tot 5 dagen na afloop van het evenement beschikbaar
  • De deelnemers kunnen eenvoudig zelf online boeken
  • De deelnemers ontvangen Flying Blue Miles (ook al is er sprake van een ticket tegen gereduceerd tarief)
  • De organisator van het evenement heeft recht op een extra incentive in de vorm van gratis tickets. De organisator kan er ook voor kiezen om de reserveringen en ticketing via zijn reisagent te laten verlopen; in dit geval worden er geen reward tickets toegekend.

Raadpleeg www.airfranceklm-globalmeetings.com voor alle voordelen en voorwaarden.

Vond je dit interessant? Ontdek meer