Postillion Hotels - Holland.com
Foto: Postillion Hotel Amsterdam exterior

Postillion Hotels

Postillion Hotels is al meer dan een halve eeuw een begrip in Nederland.

Wat niet wil zeggen dat we niet met onze tijd zijn meegegaan. Sinds de opening van onze allereerste vestiging in Bunnik in 1959, lopen we voorop wat betreft faciliteiten voor de moderne zakenreiziger. Inmiddels telt Postillion Hotels zeven locaties. Stuk voor stuk gunstig gelegen nabij snelwegen.

Ons nieuwste hotel is Postillion Hotel Amsterdam en is een modern 4* hotel met 256 kamers. Het hotel heeft een gunstige ligging op 15 minuten van zowel het centrum als de luchthaven. Het Convention Centre biedt een plenaire zaal van 1000m2, die desgewenst gesplitst kan worden in 8 kleinere zalen. Daarnaast biedt het verschillende breakout rooms.

Om de zakenreiziger zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, heeft Postillion het ‘Meet Work Stay’ concept in het leven geroepen. Zo zijn onze goed geoutilleerde business points de plek bij uitstek voor Het Nieuwe Werken. Simpelweg ‘plug & play’ voor een korte werksessie of productieve meeting op een centrale plek.

Ook voor grotere bijeenkomsten en events hebben wij de ruimte en knowhow in huis. Alle Postillion Hotels beschikken over multifunctionele vergaderzalen met moderne audiovisuele voorzieningen voor beurzen, congressen of meerdaagse conferenties. Een toegewijd team van experts weet precies wat er nodig is voor een geslaagd event. Inclusief culinaire intermezzo’s in onze restaurants en natuurlijk de comfortabele bedden in onze stijlvolle hotelkamers. Deze kennis en kwaliteit heeft geresulteerd in zeven locaties die onderscheiden zijn met hoogst mogelijk keurmerk van de Vergaderhamers.

Daarnaast zijn wij er bijzonder trots op dat alle Postillion Hotels door Green Key gewaardeerd zijn met niveau goud voor onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Contact

Postillion Hotel Amsterdam
Paul van Vlissingenstraat 8
1096 BK Amsterdam

Tel: +31 (0)850580101
E-Mail: [email protected]
Website: www.postillionhotels.com

Klik hier voor een overzicht van de zalencapaciteit van Postillion Hotel Amsterdam.