Professional Congress Organiser

Congress by design

It’s all about partnership!

Congress by design is een state-of-the-art congresorganisator voor universiteiten, bedrijven, beroepsverenigingen en (semi-)overheid. Congress by design organiseert nationale en internationale bijeenkomsten van klein tot groot. Samen met u zorgen zij voor het ontwerp, de voorbereiding en de uitvoering. Zodat u zich tijdens de bijeenkomst volledig op de inhoud kunt richten en na afloop kunt bogen op een geslaagd evenement. 

Diensten

Tijdens een kennismakingsgesprek brengt het bureau uw wensen en mogelijkheden in kaart. Van begin tot het eind is vervolgens een projectmanager uw vaste aanspreekpunt. U kunt Congress by design inhuren voor advies en assistentie op het gebied van:

  • Design, locaties, sprekers en activiteiten volgens een gedetailleerd draaiboek.
  • Financiën, zoals het opstellen en bewaken van de begroting, inclusief fondsenwerving en een gedetailleerde financiële eindrapportage.
  • Promotie en marketing, zoals congresaankondigingen, advertenties, persberichten en website management.
  • Logistiek, zoals deelnemersregistratie, hotelreserveringen, reis- en vervoersarrangementen, catering, AV-techniek, tentoonstellingen, accreditatie, congresmaterialen, communicatie met sprekers en auteurs en abstract management. Sociaal programma, zoals diners, recepties en excursies.
  • Sociaal programma, zoals diners, recepties en excursies.

Kracht

Het team van Congress by design bestaat uit enthousiaste en toegewijde professionals. Het vinden en bedenken van creatieve oplossingen is voor hen dagelijkse kost. Daarbij hechten zij grote waarde aan partnerschap met de opdrachtgever en een persoonlijke benadering. Congress by design is lid van IAPCO, ICCA, GMIC en MPI en is een Erkend Congresbedrijf.

Referenties

Congress by design heeft inmiddels een indrukwekkend track record opgebouwd van congressen in Nederland en het buitenland. Tezamen beschikken de medewerkers over meer dan 100 jaar aan ervaring in congresorganisatie in diverse vakgebieden. Een lijst met georganiseerde en ondersteunde congressen wordt op verzoek verstrekt.

contact

Congress by design 
Nicolette van Erven Postbus 77 3480 DB Harmelen
Tel.: +31 (0)88 089 8101
Fax: +31 (0)88 089 8109
E-mail: [email protected] 
Internet: www.congressbydesign.com

Vond je dit interessant? Ontdek meer