part1
part2

Congresstad Noordwijk

I know a place where we should MEET!  

Noordwijk is een exclusieve badplaats, die door zijn centrale ligging in de Randstad uitstekend bereikbaar is. Bijzonder is dat Noordwijk congresfaciliteiten heeft die een grote stad waardig zijn en tegelijkertijd de charme van een kleine badplaats heeft weten te behouden. Naast een rijke variëteit aan kwalitatief hoogwaardige congreslocaties, een ruim aanbod aan bijzondere vergaderlocaties, uitstekende congreshotels en restaurants, biedt Noordwijk ook een uitdagende omgeving om (actief) te ontspannen. Een unieke mix van ingrediënten! Noordwijk staat niet voor niets bekend als 2e congresplaats van Nederland.

Wat maakt Noordwijk zo geschikt als congreslocatie? 

Noordwijk heeft sfeer!
Noordwijk is een gastvrije badplaats met een warme sfeer. Of u nu gaat voor luxe of voor eenvoud…uw gasten zullen zich thuis voelen in Noordwijk.

Noordwijk is uitstekend bereikbaar.  
Grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag liggen dichtbij. Dit geldt ook voor Schiphol Airport en Rotterdam The Haque Airport.

Noordwijk biedt een unieke mix van hoogwaardige congresfaciliteiten. 
Alle ingrediënten voor een succesvol congres of ander zakelijk evenement zijn in Noordwijk aanwezig; van congrescentra, conferentiehotels en speciale congres- en vergaderlocaties, tot uitstekende restaurants, vervoerders en een breed aanbod aan activiteiten. Van chique tot basic, in alle prijsklassen is het aanbod meer dan uitgebreid. Noordwijk heeft voor iedere zakelijke bijeenkomst dé juiste faciliteiten.

In Noordwijk kunnen uw bezoekers zich snel van A naar B verplaatsen.  
Noordwijk heeft alle congresfaciliteiten van een grote stad. En door de kleine schaal waarop al deze faciliteiten zich bevinden, kunnen uw gasten zich in Noordwijk snel van A naar B verplaatsen. In tegenstelling tot grote congressteden liggen in Noordwijk alle locaties op loopafstand van elkaar. Ideaal wanneer uw bijeenkomst op meerdere locaties plaats vindt of uw gasten in meerdere hotels overnachten. Het huisvesten van een citywide congres is voor Noordwijk dan ook geen enkel probleem.

Noordwijk biedt een ruime keus aan activiteiten. 
Noordwijk heeft prachtige stranden, wonderschone duinen, een sfeervolle, historische dorpskern en diverse (veelal internationaal bekende) attracties  in de nabije omgeving.

part51
part52
part53
part100
part101