Woman hangs against strong headwinds in Zeeland
© Daan Steijnen van Eck via NBTC Mediabank

Laat je inspireren

Welkom terug in Nederland! Er is veel veranderd, maar ons land is nog net zo mooi en veelzijdig als altijd. En nu Nederland weer geopend is, inspireren we je hier graag met bijzondere onontdekte plekjes, de meest bruisende steden en onze prachtige natuur. Houd de laatste veiligheidsregels goed in de gaten, en kom vooral weer genieten van het mooie Nederland!

Onze verhalen

Ontdek het Nederlandse landschap dat Vincent van Gogh tot een van de grootste schilders ooit maakte. Treedt in zijn voetsporen en ervaar al het moois van Brabant en Drenthe.

Historicus René neemt je mee door Kastelenland Nederland. Hij laat je de meest unieke burchten, buitenplaatsen en tuinen zien, en vertelt de bijzondere verhalen die daarachter schuilgaan.

Ga mee op reis naar de steden van morgen en ontdek hoe Nederland continu innoveert en haar steden steeds groener, duurzamer en gelukkiger maakt.

Spring achterop en ervaar de Nederlandse fietscultuur, ontmoet nieuwe fietspioniers en laat je inspireren om ons mooie land zelf op de fiets te ontdekken.

Benieuwd wat dat gekke Dutch Design precies is? Wij vertellen je er alles over en laten zien waar je de mooiste Dutch Design-ervaring krijgt tijdens een bezoek aan Nederland.

We gaan, kriskras door Nederland, langs alle UESCO werelderfgoedlocaties. Deze plekken vertellen het unieke verhaal van onze samenleving en de bewogen relatie met water.

Op zoek naar accommodatie in Nederland?

Bijzondere overnachtingen in Nederland. Wij vertellen je de meest unieke plekken om te verblijven tijdens je bezoek aan Nederland. Bekijk hier onze tips. Lees meer
Categorie: Unieke accommodaties

Bijzonder overnachten

Ontdek de mooiste plekken van Nederland

Nederland zit vol verhalen. Deze verhalen vertellen u meer over de rijke geschiedenis en cultuur en uiteenlopende bestemmingen van ons land.

Wat zijn Nederlands’ beroemde iconen en typisch Nederlandse dingen? Van schilders en waterwerken tot bloemen en lekkernijen, dit is waar Nederland bekend om staat.

Deze 10 wijken zitten vol lokale stijl, winkeltjes, restaurants en cultuur.

Hou je van reizen en wil je buiten de gebaande paden komen? Ontdek onze selectie van verborgen parels in Nederland die je zeker zullen verrassen.

Uitgelicht

Gaat u op vakantie naar Nederland? Dit zijn de vakantietips voor de lente, herfst, zomer, winter in Nederland.

Lees meer

Ontdek de meest Instagramwaardige plekken in Nederland.

Lees meer