Foto: © Sea Life Scheveningen
Den Haag

SEA LIFE Scheveningen

Duik in de fascinerende onderwaterwereld van het SEA LIFE-centrum en bekijk honderden prachtige vissen. Zeker met kinderen is SEA LIFE een fantastisch uitje!

  • Ontdek het SEA LIFE-centrum met 150 verschillende vissen in 45 aquariums.
  • Loop door de onderwater tunnel en waan u in 180.000 liter tropische zeewater.
  • Wees slim en boek uw entreekaarten online.
Adres:
Strandweg 13
2586JK Scheveningen
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Het mooiste uit de zee

Het SEA LIFE-centrum in Scheveningen laat u kennismaken met alle spannende en interessante weetjes over de onderwaterwereld. Het is een prachtige en fascinerende tocht langs aquariums met zeepaardjes, pirañas, pijlstaartroggen en haaien. U kunt hier in totaal meer dan 150 verschillende diersoorten zien in 45 aquariums.

Activiteiten in SEA LIFE

In tegenstelling tot andere aquariums biedt SEA LIFE vele activiteiten waardoor de onderwaterwereld nog meer tot leven komt. Kinderen mogen een zeesterren en krabben aanraken in de stenenvijver, gedag zeggen tegen de grote zeeschildpadden Bert en Ernie, en leuke en leerzame voederdemonstraties bijwonen.

U kunt ook door een onderwatertunnel lopen die wordt omgeven door 180.000 liter tropisch zeewater terwijl haaien, schildpadden en andere wezens centimeters boven uw hoofd langs zwemmen!

Breng een bezoek aan SEA LIFE

Het SEA LIFE-centrum is prominent gelegen aan de Scheveningse boulevard. Door online uw kaarten te reserveren kunt u minstens € 3 per kaart besparen.

Meer in de buurt

Na uw bezoek aan SEA LIFE hoeft u alleen maar de boulevard over te steken voor een mooie strandwandeling. Of neem een kijkje op de pier en geniet van het uitzicht over de kust vanuit het reuzenrad. U kunt vanaf Scheveningen ook makkelijk de tram pakken naar het Omniversum of Madurodam.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Dierentuinen

Alle dierentuinen en zoos van Nederland op een rij. Dit zijn de mooiste Nederlandse dierentuinen en zoos waar u de beest kunt uithangen…

Lees meer