Noord-Brabant

In Noord-Brabant vindt u het prachtige natuurlandschap De Biesbosch, de historische steden Breda en Den Bosch en dé designstad van Nederland: Eindhoven. In deze bourgondische provincie van Nederland kunt u heerlijk eten en drinken maar bovenal is het er heel gezellig. Noord-Brabant is ook de geboortestreek van Vincent van Gogh en u kunt op vele bijzondere locaties zijn leven en werk ontdekken.

Beleef de natuur bij Center Parcs

Geniet van prachtige ongerepte natuur en boek uw volgende vakantie bij Center Parcs Holland. Met parken in Limburg, Drenthe en Noord-Brabant en unieke accommodaties middenin het bos en aan het water, zijn er maar weinig plekken in Nederland waar u natuur zó kunt ervaren.

Lees meer

Accommodatie in Noord-Brabant

Een stedentrip naar een van de Brabantse steden of een weekje genieten van de prachtige natuur. Bekijk ons aanbod van hotels en vakantiehuizen in deze provincie.

Lees meer

Noord-Brabant details

Noord-Brabant de geboortestreek van Vincent Van Gogh
Noord-Brabant is de geboortestreek van Vincent van Gogh en hier kunt u zijn leven en werk op vele bijzondere locaties ontdekken zoals het Van GoghHuis en het Noordbrabants Museum.

Prachtige natuurgebieden

In Noord-Brabant vindt u maar liefst vijf Nationale Parken waar u kunt wandelen en fietsen. Ontdek de bijzondere flora en fauna van onder meer De Biesbosch en de Loonse en Drunense Duinen ook wel ‘De Sahara van Brabant’ genoemd.

De bourgondische provincie van Nederland

In Noord-Brabant staan eten, drinken en gezelligheid hoog in het vaandel. U kunt kiezen uit heerlijke restaurants waaronder een mooie lijst met bekroonde Michelin sterrenrestaurants. Ook mogen de typische streekproducten niet ontbreken!

Noord-Brabant met kinderen

Een vakantie in Noord-Brabant is leuk voor het hele gezin! Wat dacht u van een dagje uit in het grootste pretpark van de Benelux; de Efteling vol sprookjes en de leukste attracties. Ook is Safaripark de Beekse Bergen met 1500 dieren een ontzettend leuke ervaring!

Steden in Noord-Brabant

Ontdek de historische steden Den Bosch en Breda met prachtige monumenten, begijnhofjes, mooie gevels en kathedralen. Ook kunt u in deze steden goed winkelen en natuurlijk lekker eten! Bent u een liefhebber van architectuur en design dan mag dé designstad Eindhoven zeker ook niet ontbreken tijdens uw bezoek aan Noord-Brabant.

Kaart van Noord-Brabant