Foto: © Wouter Roosenboom

Regio's

Ontdek hoe veelzijdig een klein landje kan zijn! Van de Wadden tot de Veluwe en van bollenvelden tot stranden. Ontdek alles over de verschillende regio's en bekijk waar u allemaal heen wilt tijdens uw bezoek aan Nederland.
Categorie: Bestemming

De Waddeneilanden

Het Waddengebied is een van de mooiste natuurgezichten van Nederland. De Waddenzee staat zelfs op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Ontdek meer over de Wadden.

Zandvoort beach
Categorie: Bestemming

Nederlandse kust

Ontdek de Nederlandse kust met 250 km aan stranden, duinen, zeeweringen en de mooiste badplaatsen. Bekijk de regio’s aan de Noordzee en boek een fijne vakantie aan zee.

Categorie: Bestemming

Veluwe

Zoekt u natuur in Nederland? De Hoge Veluwe is het grootste natuurgebied van Nederland. Lees hier alles over Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Categorie: Ontdekken

Provincies in Nederland

Nederland heeft twaalf provincies. Elke provincie van Nederland heeft zijn eigen karakter en charme. Lees welke Nederlandse provincie het beste bij jou past…

Categorie: Ontdekken

Hollandse Waterlinies

Een open landschap vol met ingenieuze waterwerken en robuuste forten. Dat zijn de Hollandse Waterlinies, UNESCO Werelderfgoed en het grootste geheim van Nederland.