© Cor Gaasbeek
Categorie:Bijzonder overnachten

Kurhaus Hotel Scheveningen

Het Kurhaus is zonder twijfel het mooiste gebouw van Scheveningen. Het vijfsterrenhotel bevindt zich al op de prominente strandlocatie sinds 1885. Het lijkt alsof heel Scheveningen rondom het Kurhaus gebouwd is.

  • Ontdek het Kurhaus: al ruim een eeuw één van de top-hotels in Nederland.
  • Geniet van de luxe, historische sfeer en prachtig uitzicht.
  • Overnacht in een van de 250 mooie kamers.
Adres:
Gevers Deynootplein 30
2586CK Den Haag
Toon locatie in Google Maps
In 1818 werd een badhuis geopend voor de welgestelde klasse, die net een dagje naar het strand als vrijetijdsbesteding hadden ontdekt. Het werd zo'n groot succes dat het badhuis in de daarop volgende jaren steeds sneller uitbreidde, tot er in 1884 plannen werden gemaakt voor een majestueus hotel. Een jaar later was het Kurhaus verschenen. Vandaag de dag is nog steeds de historische sfeer voelbaar als u door het hotel loopt.

Kurhaus Scheveningen

Temidden van de drukke bedrijvigheid van Scheveningen vindt u het statige Kurhaus. Dit bijzondere hotel biedt een combinatie van comfort, traditie en historische sfeer. Als u ooit de kans krijgt het Kurhaus te bezoeken, laat u dan overrompelen door alle stijl en luxe.

In de omgeving van het Kurhaus

Het Kurhaus ligt aan de prachtige boulevard van Scheveningen. Aan deze boulevard vind u tevens de onlangs heropende pier van Scheveningen, van oudsher een trekpleister voor liefhebbers van strand, zee en het prachtige uitzicht. De pier biedt diverse mogelijkheden om te eten en te drinken.

Verblijf in het Kurhaus hotel

Overnacht in een van de 250 kamers van het Kurhaus hotel en geniet van een zeer comfortabel verblijf. Het hotel is direct gelegen aan het strand.

Vond je dit interessant? Ontdek meer