Dutch Design Week 2021 Klokgebouw Labyrint
© CleoGoossens via Flickr
Categorie:Eindhoven

Dutch Design Week

19 okt. 2024 - 27 okt. 2024, Eindhoven

Nederland, en zeker Eindhoven, staat wereldwijd bekend om vooruitstrevend design. Bekijk de mooiste werken en bezoek lezingen, workshops en andere festiviteiten tijdens de jaarlijkse Dutch Design Week.

  • Bezoek de Dutch Design Week dit jaar.
  • Ontmoet de designtalenten van de toekomst.
  • Ontdek de vele mooie locaties en interessante exposities, workshops en lezingen.

Grootste design event Noord-Europa

Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van honderden ontwerpers aan de vele bezoekers uit binnen- en buitenland. Verspreid door de hele stad Eindhoven kan je onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten bezoeken.

Dutch Design Week is anders dan andere designevenementen, omdat het zich concentreert op ontwerpen van de toekomst. Hoewel tijdens het evenement elke denkbare discipline en aspect van design wordt aangeboden, ligt de nadruk op experimenteren, innovatie en cross-overs. Elk jaar is er bijzondere aandacht voor het werk en de ontwikkeling van jong talent.

Dutch Design hotspots

Dutch Design Week zit barstensvol creatieve evenementen, verspreid over meer dan 120 locaties door de gehele stad. Bezoek de hotspots Strijp-S en Strijp T+R, Downtown Hallenweg en het Sectie-C gebied. Bereik alle locaties eenvoudig via openbaar vervoer, de gratis Dutch Design Week taxi’s of gewoon met de fiets.

Tip: Neem een kijkje op de website en ontdek alle verschillende hot design gebieden, inclusief tijden en locaties. Plan op de website je gepersonaliseerde route met de planner zodat je niks hoeft te missen.

Vond je dit interessant? Ontdek meer