Foto: © Duinrell
Categorie:Den Haag

Attractiepark Duinrell

Combineer een attractiepark met het beste zwembad dat u zich voor kunt stellen, dat is Attractiepark Duinrell. Met de nieuwste achtbaan de Falcon, de Mad Mill, de Toboggan Run de Splash, het Tikibad en nog veel meer attracties zul je je beslist niet vervelen in Duinrell.
Adres:
Duinrell 1
2242JP Wassenaar
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Achtbanen en waterpret

Duinrell is een attractiepark dat elke leeftijdsgroep wel iets te bieden heeft. Kleine kinderen kunnen hun lol niet op in de reuzenspeeltuin, Rick's Adventure Castle, tientallen kleine attracties en kindershows.

Adrenalinejunkies gaan natuurlijk in de achtbanen en draaien, vliegen en racen omlaag in een van de vele andere sensationele attracties. Waterratten voelen zich misschien nog wel het meest thuis in het Tikibad. Watervallen, wildwaterbanen, lichteffecten, turboglijbanen en watertrechters maken dit tropische zwemparadijs een van de beste zwembaden in Europa.

Een dag vol plezier

Uitgeput! Dat ben je na een dagje Duinrell gegarandeerd. Een goede reden dus om een Duingalow te boeken, een bungalow op het terrein van Duinrell in de buurt van het Wassenaarse strand. Zowel voor jong en oud is plezier gegarandeerd in dit park, net buiten Den Haag.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Pretparken in Nederland

Kom naar de leukste pretparken van Nederland en beleef een spannende dag vol achtbanen, speeltuinen en waterpret.

Lees meer