Categorie:Leeuwarden

AquaZoo

In AquaZoo Friesland in Leeuwarden leven voornamelijk in het water levende dieren zoals ijsberen, reuzenotters, zwartvoetpinguïns, californische zeeleeuwen en nijlkrokodillen. 

  • Bekijk de dieren van heel dichtbij.
  • Overzichtelijk en natuurlijk park.
  • Ruim 150.000 bezoekers per jaar
AquaZoo is hét familiepark van Friesland. Iedere dag vinden er spetterende presentaties plaats. Ontdek de bijzondere dieren in, op en rond het water. In AquaZoo leven krokodillen, ijsberen en flamingo’s. U kunt hier ook tussen de pinguïns lopen als zij een visje geserveerd krijgen.  Naast het Pinguïn Haringhapfestijn zijn er nog veel meer shows te zien. 

Zeehondensafari

De zeehonden van AquaZoo hebben het grootste interactieve zeehondenverblijf van Europa. Ga met de verzorgers mee op Zeehondensafari om meer van deze dieren te weten te komen. Stap op een trekschuit die naar het midden van het meer getrokken wordt en wie weet kunt u ze wel een visje voeren!  

Zeeleeuwen Spetter Spektakel 

Tijdens het Zeeleeuwen Spetter Spektakel ziet u de zeeleeuwen op hun best. Bekijk hoe de verzorgers de tanden controleren, hoe de zeeleeuwen visjes vangen, brullen en zwemmen. 

Bijzondere diersoorten 

Naast de zeeleeuwen, pinguïns en zeehonden kunt u nog veel meer dieren in AquaZoo bewonderen. Zo zijn er onder andere ook nijlkrokodillen, ijsberen, ringstaartmaki’s, flamingo’s, en rode panda’s te bewonderen.  

AquaZoo met kinderen 

Door het hele park vindt u avonturenroutes voor kinderen waar zij heerlijk kunnen klimmen en klauteren. Voor de allerkleinsten zijn er diverse speeltuinen. 

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Dierentuinen

Alle dierentuinen en zoos van Nederland op een rij. Dit zijn de mooiste Nederlandse dierentuinen en zoos waar u de beest kunt uithangen…

Lees meer