Visitors enjoying ride at Walibi
© Walibi Holland
Categorie:Flevoland

Walibi Holland

Walibi Holland is een bijzonder leuk attractiepark in Flevoland met vele achtbanen, thrill-attracties, familieattracties en familieshows.

  • Bezoek Walibi Holland en beleef met het hele gezin een dag vol uitdaging en plezier!
  • Ontdek de spannende attracties waaronder de achtbanen.
  • Boek uw tickets online en profiteer van aantrekkelijke korting.
Adres:
Spijkweg 30
8256RJ Biddinghuizen
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Voor alle leeftijden

Walibi Holland is misschien wel het spannendste themapark van Nederland. Het heeft talloze achtbanen en attracties die u ronddraaien, naar grote hoogtes brengen en spelen met G-krachten.

Plezier in Walibi

Walibi Holland is niet geschikt voor bangeriken! Er is nauwelijks tijd om op adem te komen tussen alle achtbanen en andere attracties door. Dus houdt u zich maar stevig vast tijdens de halsbrekende snelheden, spannende loopings en adembenemende afdalingen.

Halloween Fright Nights

Krijgt u een kick van griezelige situaties en achterna gezeten worden door monsterlijke, bloeddorstige figuren? Dan zijn de Halloween Fright Nights een aanrader. Binnen het park zijn spookhuizen te bezoeken en deze zijn speciaal ingericht om u de stuipen op het lijf te jagen. Daarnaast zijn er ook “Scare Zones”, dit zijn gebieden waar allerlei enge figuren rondlopen. Ook is er een DJ op het hoofdpodium te zien en heeft Eddie de Clown vanaf dit jaar zijn eigen voorstelling. De Halloween Fright Nights vinden plaats op de vrijdag-, zaterdag- en zondagavonden in oktober.  Het park blijft open tot 23.00 uur. Kijk voor de juiste data en kaarten op  de website van Walibi.

Openingstijden & prijzen

Tussen april en november is het park vrijwel elke dag geopend. Kijk op de website voor actuele informatie en ontvang korting als u uw tickets online boekt. Fantastisch veel plezier in Walibi Holland.

Meer in de omgeving

Bent u in de buurt van Walibi Holland, dan is een bezoek aan Lelystad een aanrader. U geniet hier van unieke architectuur, u kunt een bezoek brengen aan Batavialand en u kunt goed shoppen in Bataviastad. Bent u in augustus in deze omgeving, dan is het meerdaags festival Lowlands een overweging.

Niet naar huis toe!

Na een dagje Walibi nog even blijven? Dat kan! Het attractiepark heeft namelijk een eigen vakantiepark. U slaapt dus letterlijk tussen de achtbanen!

Veelgestelde vragen

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Visitors enjoying ride at Walibi

Pretparken in Nederland

Kom naar de leukste pretparken van Nederland en beleef een spannende dag vol achtbanen, speeltuinen en waterpret.

Lees meer