© Avonturenpark Hellendoorn
Categorie:Overijssel

Avonturenpark Hellendoorn

Meer dan 30 attracties en shows wachten op u in Avonturenpark Hellendoorn. Dit familiepark richt zich op families met kinderen tot 12 jaar. In het gebied rond Hellendoorn vindt u vele campings en luxe bungalows. U kunt u bezoek aan het park gemakkelijk combineren met een tocht door de natuurlijke omgeving. 

  • Geniet van vele attracties: wildwaterbanen, lasergames en achtbanen.
  • Ontdek ook de fraaie omgeving van Hellendoorn en maak een mooie fietstocht.
  • Avonturenpark Hellendoorn is leuk voor het hele gezin.
Adres:
Luttenbergerweg 22
7447PB Hellendoorn
Bekijk de website Toon locatie in Google Maps

Attracties van Hellendoorn 

De Tornado, Discovery Club, Sungai Kalimantan en de Waterrat zijn slechts een paar van de fantastische attracties van Avonturenpark Hellendoorn.

Familiepret 

Avonturenpark Hellendoorn bevindt zich in de bossen van Overijssel. U kunt gemakkelijk tegelijkertijd van het familiepark en de natuur genieten.

Meer in de omgeving

Wilt u wat meer zien in de omgeving van Hellendoorn, dan is de fietsroute Lageveld een aanrader. Ook mooi is Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug: een uitgestrekt natuurgebied met  bossen en heidevelden. De heide is zelfs een van de langste, aangesloten heidegebieden van Europa. U ziet er dassen, vossen, reeën, steenmarters en zo’n 75 soorten vogels. Wilt u meer steden zien? Bezoek dan de Hanzestad Zwolle, Enschede, Deventer of Apeldoorn.

Vond je dit interessant? Ontdek meer

Visitors enjoying ride at Walibi

Pretparken in Nederland

Kom naar de leukste pretparken van Nederland en beleef een spannende dag vol achtbanen, speeltuinen en waterpret.

Lees meer