Avonturenpark Hellendoorn - Holland.com
Overijssel

Avonturenpark Hellendoorn

Adres:
Luttenbergerweg 22
7447PB Hellendoorn
Bekijk de website

Meer dan 30 attracties en shows wachten op u in Avonturenpark Hellendoorn. Dit familiepark richt zich op families met kinderen tot 12 jaar. In het gebied rond Hellendoorn vindt u vele campings en luxe bungalows. U kunt u bezoek aan het park gemakkelijk combineren met een tocht door de natuurlijke omgeving. 

  • Geniet van vele attracties: wildwaterbanen, lasergames en achtbanen.
  • Ontdek ook de fraaie omgeving van Hellendoorn en maak een mooie fietstocht.
  • Avonturenpark Hellendoorn is leuk voor het hele gezin.

Attracties van Hellendoorn 

De Tornado, Discovery Club, Sungai Kalimantan en de Waterrat zijn slechts een paar van de fantastische attracties van Avonturenpark Hellendoorn.

Familiepret 

Avonturenpark Hellendoorn bevindt zich in de bossen van Overijssel. U kunt gemakkelijk tegelijkertijd van het familiepark en de natuur genieten.

Openingstijden en prijzen Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn is van april tot en met oktober geopend, maar niet alle dagen! Controleer de openingstijden dus van tevoren.

Toegangsprijzen zijn voor Kinderen en volwassenen € 23,50 per persoon. Online betaalt u een euro minder en bespaart u wachttijd aan de kassa!

Meer in de omgeving

Wilt u wat meer zien in de omgeving van Hellendoorn, dan is de fietsroute Lageveld een aanrader. Ook mooi is Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug: een uitgestrekt natuurgebied met  bossen en heidevelden. De heide is zelfs een van de langste, aangesloten heidegebieden van Europa. U ziet er dassen, vossen, reeën, steenmarters en zo’n 75 soorten vogels. Wilt u meer steden zien? Bezoek dan de Hanzestad Zwolle, Enschede, Deventer of Apeldoorn.

Attracties

Pretparken in Nederland

Bekijk de leukste pretparken van Nederland en koop online uw tickets.

Vond je dit interessant? Ontdek meer