© Jurjen Drenth via Den Haag Marketing

Shoppen in Den Haag

Shopaholics kunnen hun hart ophalen in Den Haag. Van prachtige overdekte winkelcentra tot winkelstraten met grote merken en wijkjes vol bijzondere boetiekjes, Den Haag heeft het allemaal. Shop mode, design en kunst in de hofstad of struin tussen de locals over de Haagse Markt.

  • Shop bij leuke boetiekjes op de Denneweg en de Frederikstraat.
  • Struin langs de winkels in de Passage, het oudste overdekte winkelcentrum van Nederland.
  • Kijk binnen bij de galerieën en antiekzaken op het Noordeinde.

Ontdek de beste winkelcentra en warenhuizen in Den Haag.

Den Haag biedt volop fashion. Ontdek hier de leukste buurten en winkels.

Ontdek de beste kunst- en designwinkels in Den Haag.

Categorie: Lezen

De Haagse Markt

De Haagse Markt is de grootste markt van Europa. 500 kramen verkopen alles dat u maar kunt bedenken.

Breng een hele dag door vol winkelen, eten en plezier in het ultieme winkelcentrum van Nederland.

Stijlvolle modeboetiekjes

De Denneweg en de Frederiksstraat bieden een geweldige mix van haute couture, vriendelijke boetiekjes en trendy fashion-winkels. Het is ook een heerlijke plek om te ontspannen na urenlang shoppen, hier zitten namelijk de beste lunchrooms en restaurants van Den Haag.

Ook de straat Noordeinde verdient wat speciale aandacht. Wat het mist aan trendyness, maakt het goed met kunst. Deze straat heeft de hoogste 'kunstdichtheid' van Nederland en zit stampvol met galerieën en antiekzaken.

De wijken van Den Haag

Neem voor je Den Haag verlaat in ieder geval de tijd om een wandeling door het Hofkwartier te maken. De kleine steegjes zitten vol met winkels, boetiekjes, kappers, restaurants, cafés, bars, antiekwinkeltjes, designwinkels en vele andere verrassingen.

Een verrassing van een heel andere soort is Chinatown. Oosterse winkels, Aziatische supermarkten, Chinese restaurants en alles wat u zou verwachten in China vindt u hier in hartje Den Haag.

Er is nog een winkelstraat, de Frederik Hendriklaan, die wat dichter bij het strand ligt. Het is een hele lange straat die naast geweldige winkels en boetiekjes ook een breed aanbod aan delicatessen aanbiedt.

Zes unieke overnachtingsmogelijkheden in Den Haag

Beleef een onvergetelijk verblijf in Den Haag in een unieke accommodatie.

Lees meer