COVID desk: informatie voor bezoekers aan Nederland

Nederland is open en heet je voor je vakantie weer hartelijk welkom. En hoewel er geen maatregelen meer gelden tegen het coronavirus, adviseren we je altijd de meest actuele informatie rondom COVID-19 in Nederland te bekijken op de officiële overheidskanalen.

Reizen naar Nederland

Er gelden voor alle reizigers geen regels meer voor terugkeer of aankomst in Nederland. Voor mensen die naar Nederland reizen van binnen de EU/Schengen landen en gebieden vervalt de verplichting om een test-, herstel- of vaccinatiebewijs te hebben. De meest actuele informatie hierover vind je op rijksoverheid.nl, reizentijdenscorona.nl en de reisadviezen.

Lees voor aanvullende informatie hier alles over een vakantie en verblijf in Nederland.

Hier vind je de links naar de officiële reisadviezen als je uit België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, de V.S. of China komt en naar Nederland reist.

Houd er altijd rekening mee dat coronamaatregelen op korte termijn kunnen veranderen. Alle informatie op deze website is dan ook onder voorbehoud.
Zijn deze flamingo’s echt in Nederland te zien? Jazeker! Een van de onverwachte kanten van ons mooie landje. Ga ze ontmoeten bij het Grevelingenmeer, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland.
Categorie: Ontdekken

Hier moet je zijn door heel Nederland

Je hoeft niet ver weg om de mooiste natuur te beleven, heerlijk te eten en nieuwe plekken te ontdekken. Hier moet je zijn! Geniet samen en deel je ervaringen.

FAQ - Wat is de huidige coronasituatie in Nederland?